Prima masura luata de Ponta: fara masini in curtea PSD (Video)

Luni, 22 Februarie 2010, ora 11:28
7847 citiri
Prima masura luata de Ponta: fara masini in curtea PSD (Video)
Foto: Antena 3

La prima sedinta a PSD dupa ce-a fost ales presedinte, Victor Ponta a luat o decizie importanta pentru sanatatea si forma fizica a colegilor sai.

Ponta i-a anuntat ca, incepand de luni, nimeni nu va mai intra cu masina in curtea sediului PSD din Kiseleff, cu exceptia lui Ion Iliescu. O alta masura anuntata de noul presedinte al PSD a fost aceea ca nu va mai face declaratii "pe scari".

"Am o veste proasta, dar care sper sa ramana asa pentru dumneavoastra, dar care sper sa ramana asa, buna pentru noi, ca stirile despre partid, despre BPN, le veti avea doar la sfarsit, nu in timpul BPN", a afirmat Victor Ponta.

Noul presedinte al PSD a intrat, luni dimineata, pe jos in curtea sediului central al partidului si a declarat jurnalistilor prezenti ca ar vrea ca exemplul sau sa fie imitat si ceilalti membri ai conducerii PSD, care vor trebui sa lase afara limuzinele de lux si sa faca cativa pasi de "inviorare".

"Prima schimbare pe care am de gand sa o fac e sa nu mai intre toti cu masina, in afara bineinteles de domnul Ion Iliescu. Se poate si pe jos. Daca imi sustine domnul secretar general noua ideea m-as bucura nespus" a declarat Ponta.

"Eu deja am intrat pe jos" a spus Liviu Dragnea, care a venit "la sedinta" impreuna cu noul presedinte al PSD.

Colegii de partid s-au grabit sa-i faca pe plac lui Victor Ponta, lasandu-si masinile afara. Dan Nica a spus ca nici macar nu a observat ca a intrat pe jos in curtea PSD, iar Liviu Negoita s-a aratat multumit de masura. "Este o masura foarte buna, mersul pe jos face bine", a spus Negoita, inainte de a intra la sedinta de luni.

Si presedintele Consiliului National Executiv al PSD, Adrian Nastase, este de acord cu decizia luata noul lider al partidului, Victor Ponta.

"Putina miscare nu strica, este un lucru foarte bun. Este un mod de arata ca suntem mai organizati si mai eficienti. Dezorganizarea ne-a afectat pana acum. Trebuie sa repornim motoarele, avem sansa unui nou inceput pe care nu trebuie sa il ratam", a declarat Adrian Nastase.

Pe de alta parte, el a precizat ca, acum, sub noua conducere, PSD are nevoie de cat mai multe proiecte care sa permita partidului sa fie performant.

"Este important sa vedem cum trebuie sa lansam un numar de proiecte. Avem nevoie de proiecte care sa permita partidului sa fie performant. Stiu ca sunt nemultumiri si frustari, dar trebuie sa ne organizam", a declarat Nastase.

Adrian Nastase a mai spus ca va candida pentru un nou mandat de presedinte al Consiliului National Executiv al PSD.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Victor Ponta masini PSD, #Victor Ponta sef PSD , #PSD
Comentarii