La sedinta PSD de la Sinaia, s-a cerut excluderea lui Ponta UPDATE: Ce spune fostul premier

Joi, 06 Aprilie 2017, ora 15:15
6456 citiri
La sedinta PSD de la Sinaia, s-a cerut excluderea lui Ponta UPDATE: Ce spune fostul premier
Foto: Facebook/Victor Ponta

Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, a solicitat joi, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National de la Sinaia, excluderea din partid a lui Victor Ponta.

Insa liderul formatiunii, Liviu Dragnea, nu a dorit sa supuna la vot aceasta propunere, potrivit unor surse din conducerea PSD.

Propunerea a fost facuta in conditiile in care atacurile lansate de fostul premier "nu il vizau numai pe Liviu Dragnea, ci pe toti membrii formatiunii".

Citeste si Dragnea: Unii in PSD sunt nervosi pe Ponta, au cerut excluderea lui. Sincer? Nici eu nu inteleg ce vrea

Victor Ponta nu participa la reuniunea PSD de la Sinaia, unde are loc CExN si o sedinta a grupului parlamentar PSD din Camera Deputatilor.

Ponta a declarat marti, la Parlament, ca nu este nevoie sa il excluda cineva din partid, in conditiile in care el este dispus sa ii mai trimita o data demisia liderului social-democratilor, Liviu Dragnea, pentru "a nu intra in circul acesta".

"Domnul Dragnea, cand nu vrea sa faca el ceva singur, ca si cu ordonanta 13, pune pe altii. Nu e nevoie sa ma excluda nimeni, ii mai scriu o data demisia. Sa nu intram in circul asta, pentru ca nu este nevoie sa puna pe cineva", a raspuns Ponta, intrebat cum comenteaza declarata lui Liviu Dragnea potrivit careia exista oameni in PSD care cer excluderea sa din partid.

UPDATE: Victor Ponta a reactionat, joi, dupa ce a aflat despre solicitarea facuta de Paul Stanescu. "Sa traiasca Paul Stanescu!", a spus ironic Ponta pentru Stiri pe Surse.

Citeste mai multe despre scandalul dintre Ponta si Dragnea:

#Ponta excludere PSD, #Ponta scandal Dragnea, #Ponta scandal Dragnea PSD , #PSD