Victor Ponta: PSD a fost confiscat de Dragnea si are in frunte doar analfabeti si incompetenti

Duminica, 18 Martie 2018, ora 19:03
13819 citiri
Victor Ponta: PSD a fost confiscat de Dragnea si are in frunte doar analfabeti si incompetenti

Romania se multumeste sa ramana prizoniera scandalurilor intretinute la televizor, in timp ce probleme reale sunt trecute cu vederea, considera fostul premier Victor Ponta, intr-o postare publicata, duminica, pe pagina sa de Facebook.

"Romania se multumeste sa ramana prizoniera a scandalurilor zilnice intretinute la televizor cu bani publici: Statul Paralel, Dragnea si Kovesi, Vanghelie si discursuri guvernamentale citite de pe foaie! Ce bine ar fi daca am putea sa deschidem ochii si sa ne uitam la ce se intampla in Europa si in lume! Pentru ca viata noastra de zi cu zi va depinde de aceste lucruri - dar noi ne-am obisnuit sa fim prostiti si manipulati sau sa spunem ca nu avem ce face", se arata in postare.

Ponta afirma ca inclusiv problemele interne sunt trecute cu vederea - cea mai mare inflatie din UE, cele mai multe decese din cauza gripei, cea mai mica rata de absorbtie a fondurilor europene, cele mai mici investitii, cel mai mare deficit al balantei comerciale (13 miliarde euro scoase din tara doar in 2017) etc.

"Intre timp, Angela Merkel si Emmanuel Macron au pornit reconstructia Uniunii Europene - un plan ambitios dar complicat. Opinia mea si a #ProRomania este ca tara noastra ar trebui sa fie implicata cat mai repede si cat mai mult in acest efort, iar decizia lui Liviu Dragnea si a Partidului sau de a duce Romania la remorca Ungariei este o mare eroare", considera Ponta.

El mai spune ca "Romania va fi lovita de lupta Comisiei Europene contra gigantilor IT", deoarece tara noastra a dezvoltat in ultimii ani acest domeniu, in timp ce taxele vamale impuse de presedintele Donald Trump vor afecta investitiile in infrastructura de care are Romania are nevoie.

"Daca PSD a fost confiscat de Dragnea si are in frunte doar analfabeti si incompetenti, daca PNL nu este in stare sa scape de populisti si impostori - este o uriasa oportunitate pentru #ProRomania sa vina cu analize, proiecte si solutii referitoare la aceste chestiuni care vor influenta viata noastra in viitor", mai scrie Ponta.

Citeste si:
Primarul Sectorului 2, dezvăluiri la 1 an după demolarea chioșcurilor de la metrou: ”Soția m-a rugat sa nu mai merg cu metroul la primarie”
Primarul Sectorului 2, dezvăluiri la 1 an după demolarea chioșcurilor de la metrou: ”Soția m-a rugat sa nu mai merg cu metroul la primarie”
Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, susține că după scandalul privind desființarea chioșcurilor ilegale de la metrou a fost rugat de soție să nu mai meargă o perioadă cu metroul....
Gorghiu: ”În PNL nu s-a discutat schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia Senatului”
Gorghiu: ”În PNL nu s-a discutat schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia Senatului”
Vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat că în PNL nu s-a discutat schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia Senatului, dar a completat că declarațiile acestuia sunt urmărite şi de...
Comentarii
hello
rank 5
"Victor Ponta: PSD a fost confiscat de Dragnea si are in frunte
MosGerila
rank 5
"PSD a fost confiscat de Dragnea si are in frunte doar analfabeti