Victor Ponta: Vanghelie e atat de filosof incat nici eu nu il inteleg

Vineri, 02 Mai 2008, ora 15:52
2024 citiri
Victor Ponta: Vanghelie e atat de filosof incat nici eu nu il inteleg

Vicepresedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca la glumele facute de Marian Vanghelie nici macar nu-i vine sa rada, referindu-se la afirmatia liderului PSD Bucuresti care anuntase in urma cu cateva saptamani ca Ponta va candida pe liste la Capitala, informeaza Newsin.

"Erau glumele lui Marian Vanghelie pe care ardelenii nu le inteleg, de obicei. Eu, fiind bucurestean, le inteleg, dar nu pot sa rad niciodata de glumele lui. E atat de filosof incat nici eu nu il inteleg", a spus Ponta.

Vicepresedintele PSD a declarat ca ramane un membru de nadejde al organizatiei de Gorj si ca munceste pentru rezultate in propria organizatie. "Fata de organizatia mea, imi fac datoria si castigam. In acelasi timp, Gorjul fiind un judet mic, in ponderea nationala nu inseamna la fel de mult cum inseamna Timisul, Doljul sau Suceava", a mai spus acesta.

Ponta s-a referit ironic si la fostii lideri locali al PSD, Nicolae Mischie si Viorel Pupeza, care au fost "promovati" la PNG, respectiv PC, despre care a spus ca sunt "partide de-astea de viitor, care merg pe oameni tineri, curati, nu ca noi, restul".

Vicepresedintele PSD a declarat ca in aceasta luna de campanie electorala partidele si candidatii nu pot aduna mai mult de 4 procente, indiferent de stilul de campanie adoptat fiindca ceea ce conteaza este ce au facut candidatii in ultimii 3 ani si 11 luni. "Bistritenii nu o sa voteze numarand bannerele, poti sa le pui din copac in copac. Eu cred ca, luna aceasta, de campanie electorala, mai inseamna 2-3-4%. Voturile le castigi in cei trei ani si 11 luni inainte de campanie", a declarat vicepresedintele PSD.

Victor Ponta a mai spus, ca, in opinia sa, in actuala campanie electorala vor intra in joc "mai multi bani si mai multe mizerii", singura deosebire de campaniile precedente fiind votul uninominal pentru consiliile judetene.

"Dupa patru ani de opozitie a noastra, in mod sigur, liberalii au cei mai multi bani si cele mai proaste rezultate. PDL a avut grija sa faca foarte multi bani in perioada aceasta", a adaugat Ponta.

Vicepresedintele PSD a participat vineri la Bistrita la lansarea candidatului PSD, Nicolae Moldovan, la Primaria Beclean. Alaturi de Ponta, la eveniment au mai fost prezenti Ioan Rus si Vasile Dancu.

Citeste si:
PSD și PNL își ascut cuțitele în cursa pentru "laurii" crizei facturilor la energie
PSD și PNL își ascut cuțitele în cursa pentru "laurii" crizei facturilor la energie
Deși criza facturilor la energie s-a agravat încă de la finalul anului trecut, coaliția de guvernare a așteptat mai bine de două săptămâni până să ia măsuri concrete. În tot acest...
Proiectul USR pentru anularea amenzilor date românilor după intrarea în țară: ”Va repara o situaţie absurdă pe care autorităţile se fac că n-o văd”
Proiectul USR pentru anularea amenzilor date românilor după intrarea în țară: ”Va repara o situaţie absurdă pe care autorităţile se fac că n-o văd”
USR va depune un proiect de lege care prevede anularea amenzilor aplicate pentru necompletarea formularului pentru intrarea în ţară şi restituirea banilor deja plătiți. Unul dintre...