Ponta: De data aceasta caderea lui Boc va fi o cadere definitiva

Sambata, 16 Octombrie 2010, ora 16:03
2411 citiri
Ponta: De data aceasta caderea lui Boc va fi o cadere definitiva

Victor Ponta, presedintele PSD, si-a exprimat convingerea sambata la Congresul partidului ca, dupa motiunea de cenzura a PSD, de data aceasta "caderea Guvernului va fi o cadere definitiva".

"De data aceasta caderea lui Boc va fi o cadere definitiva si in folosul acestei tari", a declarat Victor Ponta, in fata membrilor PSD prezenti la Congres.

Liderul PSD a adaugat ca adevaratul adversar al Romaniei este Traian Basescu si a subliniat ca PSD poate fi "o armata politica" de care lui Basescu ii este teama.

"Lui Basescu si PD-L nu le este frica decat de PSD, iar ei nu stiu decat de frica. Presedintele a dat inapoi in Parlament Legea fraudata a pensiilor pentru ca i-a fost frica de noi. Incearca sa vina cu angajarea raspunderii pe o lege a Educatiei pentru ca le este frica de motiunea de cenzura", a adaugat Ponta.

Liderul PSD a precizat ca isi doreste pentru PSD "pace interna si lupta cu cei de la Putere pana cand cei de la PD-L vor trece in cartea neagra a istoriei Romaniei". Acesta a precizat ca "niciun roman adevarat nu ar fi facut ce au facut pedelistii in tara".

Ponta i-a avertizat insa pe social-democrati ca, in cazul in care PSD va ajunge la Guvernare, va trebui sa faca fata problemelor lasate in urma de guvernarea PD-L. "Pregatiti-va! Trebuie sa oprim potopul care va veni dupa ei si sa reconstruim aceasta tara distrusa de o armata de jefuitori, o armata portocalie care nu mai are curaj, in ultimele zile si luni, sa mai iasa pe strada", a adaugat acesta.

In nicio tara afectata de criza cei care conduc nu dau vina pe oameni

Liderul PSD a adaugat ca in nicio tara afectata de criza cei care conduc nu dau vina pe oameni, asa cum a facut Traian Basescu.

"In nicio tara afectata de criza cei care conduc nu dau vina pe oameni, in nicio tara oamenii nu sunt insultati si admonestati, nicaieri tinerilor nu li se spune sa plece din tara, nicaieri nu li se spune celor in varsta ca ar trebui sa mai piara dintre ei ca sa echilibram un buget.

Suntem tara din Europa cu cea mai mare polarizare, cu cea mai mare diferenta dintre bogati si saraci, cu cele mai mari deficite, cu un sistem de servicii publice blocat, cu cei mai putini salariati si cu cele mai mari taxe. Suntem o tara in care daca nu esti membru al PD-L nu ai dreptul sa traiesti. (...) Totul in Romania se ia cu forta si totul se distribuie politic", a spus Ponta.

Liderul PSD l-a atacat dur pe presedintele Traian Basescu, sustinand ca acesta "isi uraste poporul" si doreste sa se razbune pe popor, care "nu il mai vrea", dar si pe membri marcanti ai PD-L, precum Adriean Videanu, Elena Udrea sau Emil Boc.

"Nu doar Ceausescu, nu doar Basescu trebuie sa plateasca. Trebuie sa fim de acord sa ne batem pentru ca in Romania sa se reinstaureze legea, justitia care sa ii pedepseasca pe Boc, Videanu, Udrea, Falca, Oprea, Flutur si toti ceilalti hoti. Hotii nu merita iertare trebuie sa plateasca si sa dea banii pe care i-au furat inapoi", a spus Ponta.

Liderul PSD a subliniat ca programul economic alternativ al partidului ar cuprinde impozitul progresiv, care sa inlocuiasca "marea gaselnita" a dreptei, cota unica, ce nu a adus decat saracie si o mai mare diferenta intre saraci si bogati.

Ponta a anuntat ca, saptamana viitoare, PSD va depuna la Parlament o motiune de cenzura, pentru a darama Guvernul Boc, si a indemnat toate categoriile sociale ca in ziua depunerii motiunii sa iasa in strada si sa protesteze fata de Guvern.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Victor Ponta, #Ponta cadere Boc, #Ponta cadere definitiva , #stiri Victor Ponta
Comentarii
Poza Westrop
Westrop
rank 5
Poza bum
bum
rank 5
toata opozitia stie foarte bine , ca daca nu cade guvernul , ei PSD si PNL sunt pe duca si in curand vor sfarsii prin procese - asta e problema lor si asa se explica toata graba prin care ei vor "sa demoleze" , ei vor sa rastoarne guvernele