Ponta: Lazaroiu si Voinescu, ca doi fascisti ce sunt, procedeaza ca Hitler

Marti, 18 Mai 2010, ora 22:43
3148 citiri
Ponta: Lazaroiu si Voinescu, ca doi fascisti ce sunt, procedeaza ca Hitler

Sever Voinescu si consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu se comporta ca niste fascisti, a declarat marti liderul PSD Victor Ponta.

Ponta sustine ca cei doi "tipa inainte", pentru ca, ulterior, "sa poata provoca ei violentele despre care vorbesc".

"Domnii Voinescu si Lazaroiu, ca doi fascisti ce sunt, lanseaza astfel de provocari asa cum a procedat si Hitler in anii 30, atunci cand a dat foc la Reichstag, acuzandu-si apoi adversarii politici", a declarat Ponta pentru Gandul.

Liderul social-democrat a adaugat ca astfel de actiuni sunt specifice unui partid de exterma-dreapta, iar singurele persoane care ar fi putut sa aiba informatii despre eventuale provocari ar fi fost ministrul de Interne, Vasile Blaga, sau seful serviciilor de informatii, George Maior.

Partidul Social-Democrat respinge acuzatiile PD-L, potrivit carora s-ar incerca instigarea oamenilor la violenta, la protestele de miercuri si adauga ca partidul de la guvernare este rupt de realitatile societatii romanesti.

"Acuzele aduse de regimul PDL celor care vor sa protesteze impotriva Guvernului - ca sunt oameni instigati de PSD - arata lipsa oricarei legaturi a partidului aflat astazi la guvernare, cu realitatile societatii romanesti. Astazi, coalitia de guvernare se destrama, iar Guvernul este paralizat de teama in fata unei crize pe care nu o poate opri", se arata intr-un comunicat al PSD, remis Ziare.com.

Nu opozitia este de vina pentru faptul ca romanii vor sa iasa in strada

Potrivit social-democratilor, deputatul PD-L Sever Voinescu face acuzatii mincinoase. "Nu opozitia este de vina pentru faptul ca romanii vor sa iasa in strada si sa protesteze", se mai arata in sursa citata.

PSD precizeaza ca va sustine orice proteste impotriva masurilor de taiere a pensiilor si a salariilor si atrage atentia PD-L sa nu atenteze la dreptul oamenilor de a-si spune pasurile, prin incercari de intimidare si prin provocari.

"PSD nu instiga si nu a instigat niciodata la dezordine sociala. Acuzele PD-L nu vor opri PSD din a se opune cu toata convingerea taierilor de pensii si salarii", sustin social-democratii.

Din pacate, dupa 20 de ani de la Revolutie, prin vocea unui tanar politician, am simtit aceleasi zbateri ale activistilor de partid comunisti care incercau sa ne convinga ca "agenturile", serviciile straine, agitatorii profesionisti sunt cei care i se opun sefului statului, si nu poporul satul de umilinte.

Hrebenciuc ii cere lui Basescu sa-l demita pe Lazaroiu

Liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, i-a cerut marti presedintelui Basescu sa-l demita pe consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, in urma declaratiilor acestuia privind mineriadele.

Hrebenciuc sustine ca afirmatiile lui Sebastian Lazaroiu nu sunt decat o diversiune, si cere presedintelui sa-l demita, pentru a demonstra ca institutia prezidentiala nu este amestecata in aceasta chestiune.

"Diversiunea lansata de domnul Lazaroiu, probabil la sugestia presedintelui, oricum in numele acestuia, in calitate de consilier prezidential, se refera la faptul ca la o manifestatie de zeci de mii de oameni este posibil sa apara tulburari, astfel putem induce ideea ca PSD este autorul moral al acestora. La randul nostru putem sa credem ca cei care sunt la putere vor fi dispusi sa tulbure intentionat aceste manifestari antiguvernamentale. Ne-am gasi astfel in situatia in care Hotul striga hotii!", afirma Hrebenciuc intr-un comunicat de presa.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat ca exista informatii potrivit carora vor exista persoane ca vor instiga la violenta la mitingul de miercuri, din partea "unui partid de opozitie care se vrea de centru-stanga".

Mai mult, consilierul prezidential l-a avertizat pe liderul PSD, Victor Ponta, ca Che Guevara nu era de centru-stanga, iar regimul acestuia a lasat in urma multe victime.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Victor Ponta, #Ponta Lazaroiu Voinescu, #Ponta fascisti, #Lazaroiu Voinescu fascisti , #stiri Victor Ponta
Comentarii
Poza CIOCOII_NOI_ROZALII
CIOCOII_NOI_ROZALII
rank 5
Măi Ponta, cand le-a spus mămica ta ziaristilor că esti zurliu, am crezut că a fost o glumă. Acum imi dau seama că a mascat o prăpastie.