Ponta: Roberta Anastase ar trebui arestata, e un pericol public

Joi, 16 Septembrie 2010, ora 22:54
5404 citiri
Ponta: Roberta Anastase ar trebui arestata, e un pericol public
Foto: Realitatea TV

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat joi seara ca "o lege esentiala pentru 6 milioane de romani a fost adoptata aseara printr-o frauda publica". Mai mult, el sustine ca din 82 de deputati prezenti in sala, "Anastase a numarat 170".

"Aseara, Roberta Anastase, pe post de Ali-Baba, a numarat 170 de voturi" , desi era vizibil ca in sala erau foarte putini, a declarat el la Realitatea TV. "Ar trebui arestata pentru ce a facut, e un pericol public", a mai spus el.

Intrebat de ce deputatii au ales sa paraseasca sala, iar legea pensiilor sa treaca, pesedistul a afirmat: "noi am fost prezenti in sala la toate voturile de la amendamente (...), am trecut amendamentul ca femeile sa iasa la pensie la 63 de ani", insa votul s-a repetat de 3 ori, pana cand "legea a fost adoptata fraudulos de Roberta Anastase si de gasca ei".

"Am iesit din sala cand am vazut ca orice votam noi, tot doamna Anastase numara", a mai spus, pentru a se vedea cat de putine persoane sunt in sala.

PSD vine cu programul pentru guvernare in 16 octombrie

Liderul PSD a mai anuntat si ca partidul sau va veni cu programul de guvernare in 16 octombrie, cand, spre deosebire de PNL, "nu o sa anuntam niciun nume", ci doar politica economica si fiscala propusa de formatiune.

"Daca dam raspunsul credibil, dupa aceea putem spune ce facem si pe Educatie, si pe Sanatate, si pe Agricultura", a declarat Ponta. "Pe 16 vom veni cu cifre, cu program, cu tot ceea ce am vrea sa facem cand ajungem la guvernare", a spus el.

El a mai declarat, vizavi de PNL, ca "ne-am intalnit de mai multe ori, avem o strategie comuna pentru motiunea de cenzura, avem aceeasi strategie pentru dupa motiune". Nu a anuntat o data pentru depunerea motiunii, insa a avertizat ca "daca nu trece in aceasta toamna, acest guvern va mai lua masuri oribile".

"Pe nesimtite, a trecut scrisoarea catre FMI, cea prin care guvernul isi asuma anumite raspunderi care ne vor duce si mai jos in prapastia in care deja suntem, o sa ne ia foarte mult, din ce in ce mai mult timp, sa reparam aceste ticalosii", a mai declarat Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#Victor Ponta Roberta Anastase, #Ponta vot lege pensii, #Ponta motiune cenzura, #Ponta program guvernare , #stiri Victor Ponta