Ponta: Sunt probleme serioase privind intemperiile

Luni, 25 Martie 2013, ora 11:43
2762 citiri
Ponta: Sunt probleme serioase privind intemperiile
Foto: Arhiva

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, inaintea sedintei USL, ca vicepremierul Liviu Dragnea si ministrul Administratiei si Internelor, Radu Stroe, vor face videoconferinta cu prefectii si autoritatile locale pe tema intemperiilor, el aratand ca "sunt probleme serioase".

"Ne pregatim de o videoconferinta pe tema intemperiilor care se anunta. Domnul Stroe, domnul Dragnea, azi, o sa faca videoconferinta cu prefectii, cu toate autoritatile, pentru ca nu vreau sa se intample ce s-a intamplat in Ungaria", a spus Ponta.

Cod portocaliu de ninsoare, in noua judete si in Bucuresti

Intrebat daca a fost anuntat de cei de la ANM ca vor fi probleme foarte mari, Ponta a raspuns: "Da, sunt probleme serioase. De altfel, cred ca ati vazut, probabil nimeni nu se mai astepta acum sa mai vina".

Ponta a facut un apel la cetatenii care utilizeaza drumurile publice sa aiba autovehiculele utilate cu anvelope de iarna si sa se intereseze de starea vremii.

"Fac un apel catre toti cetatenii care vor folosi drumurile sa se intereseze inainte, sa aiba cauciucuri de iarna, sa aiba totul pregatit si sa ne ajute ca aceste doua-trei zile de iarna tarzie sa le trecem cat mai bine. Ati vazut ce s-a intamplat in Ungaria, ce se intampa in Ucraina, azi de asta trebuie sa ne ocupam", a mai spus Ponta.

Capitala si noua judete din sudul tarii vor fi marti, intre orele 4.00 si 14.00, sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol, pentru alte 14 judete fiind emis cod galben.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#Victor Ponta, #Victor Ponta intemperii, #radu stroe, #Liviu Dragnea, #cod portocaliu , #stiri Victor Ponta