Un deputat PNL critica colaborarea cu partidul lui Ponta: Tot ce vine din PSD e toxic

Vineri, 17 Noiembrie 2017, ora 16:00
2841 citiri
Un deputat PNL critica colaborarea cu partidul lui Ponta: Tot ce vine din PSD e toxic
Foto: Facebook/Pavel Popescu

Deputatul PNL Pavel Popescu a condamnat vehement, vineri, colaborarea PNL cu partidul din care fac parte Victor Ponta si Daniel Constantin, Pro Romania, afirmand ca tot ce vine din PSD sau are legatura cu acesta este "toxic".

Aceasta colaborare a fost anuntata de Raluca Turcan, dupa o intalnire pentru sustinerea motiunii de cenzura, depusa intre timp, vineri, la pranz.

"Urmand exemplul lui Ludovic Orban, singurul care s-a opus USL, vreau sa fac cunoscuta opozitia mea TOTALA la gestul unor membri PNL de a negocia cu Victor Ponta", scrie Pavel Popescu pe Facebook, oferind si trei motive pentru care aceasta nu ar trebui sa existe:

"1. In conditiile guvernarii actuale, orice parlamentar sanatos la cap va vota motiunea initiata de PNL. Desigur, daca isi reprezinta cetatenii cu buna credinta.

2. Este usor caraghioasa prioritizarea unei colaborari institutionale cu un partid politic aproape inexistent (format din 3 parlamentari), cand ar trebui urmarita intarirea colaborarii cu restul partidelor de opozitie.

3. TOT ce vine din PSD sau are legatura cu PSD este TOXIC."

Joi, prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca formatiunea doreste o colaborare institutionala pe proiecte foarte importante cu cei de la Pro Romania.

Daniel Constantin a anuntat ca el, personal, va vota motiunea, in timp ce Victor Ponta a transmis ca parlamentarii Pro Romania nu o sustin.

Amintim ca liberalii au depus, vineri, la ora 12:00, motiunea de cenzura intitulata "PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma", demers initiat dupa ce Guvernul Tudose a adoptat ordonanta de modificare a Codului Fiscal.

Motiunea de cenzura a fost inregistrata oficial, fiind semnata de 148 de parlamentari de la PNL, USR, PMP si independenti.

Textul face inventarul "minciunilor", al "nerealizarilor" si al tuturor masurilor care, in opinia Opozitiei, au destabilizat economia de cand coalitia PSD - ALDE a preluat guvernarea.

Decizia de depunere a unei motiuni de cenzura a fost luata oficial, luni, intr-o sedinta a Biroului Politic Executiv la care au fost invitati si membrii grupurilor parlamentare ale PNL.

A.S.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Pavel Popescu PNL colaborare Pro Romania, #Pavel Popescu Pro Romania, #PNL Pro Romania, #motiune cenzura Pro Romania , #stiri Victor Ponta