Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vestea asteptata de fotbalul romanesc: "Se va schimba legislatia"

Duminica, 17 Noiembrie 2013, ora 23:23
4744 citiri
Vestea asteptata de fotbalul romanesc: "Se va schimba legislatia"

Alegerea lui Gino Iorgulescu in postura de sef al Ligii Profesioniste de Fotbal pare sa aduca schimbari importante la varf, cel putin la nivel declarativ. Victor Ponta, premier al Romaniei, spera ca lucrurile sa fie schimbate la nivel legislativ, pentru ca investitori puternici sa fie atrasi mai usor in sport.

Victor Ponta spera ca oamenii puternici din punct de vedere financiar sa fie atrasi mai usor de sport, pentru a se implica: "Avem nevoie de o alta legislatie, una mai buna decat cea actuala. In momentul asta nu merita de niciun fel sa bagi bani in fotbal, in sport in general vorbind. Sper ca acest lucru sa se schimbe cat de curand posibil.", declara premierul Romaniei, intr-o interventie telefonica pentru DolceSport TV.

Ponta a vorbit si despre alegerea lui Iorgulescu la sefia LPF, fiind un lucru stiut faptul ca el a sustinut aceasta schimbare, ba mai mult, s-a intalnit cu Iorgulescu, fiind impreuna cu vicepremierul Liviu Dragnea, la un hotel, in seara de dinaintea alegerii:

"Eu nu l-am schimbat pe Dragomir, nici macar nu l-am votat. Relatia mea de prietenie cu Gino este cunoscuta demult, dar nu am intervenit eu in alegeri. Eu pot sa va spun doar ca in fotbalul din Romania lucrurile sunt chiar mai complicate decat in politica noastra.", a punctat Victor Ponta despre cele petrecute la LPF.

In finalul interventiei sale, premierul a tinut sa spuna doua vorbe si despre sansele Romaniei de a organiza cateva meciuri la Euro 2020: "Eu cred ca avem sanse sa obtinem organizarea meciurilor din 2020, pe Arena Nationala. Avem un stadion la nivel european, avem sanse. Din partea mea e tot sprijinul. Avem nevoie insa de infrastructura, de organizare...", incheia Ponta la aceeasi televiziune, interventia sa.

D.A.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#iorgulescu alegere sef lpf, #ponta declaratii despre sport fotbal legislatie, #veste asteptata de fotbalul romanesc legi , #stiri Victor Ponta