Ce spune Ponta despre starea de sanatate a presedintelui Basescu (Video)

Joi, 16 Octombrie 2014, ora 11:47
4948 citiri
Ce spune Ponta despre starea de sanatate a presedintelui Basescu (Video)

Traian Basescu are "boala puterii", insa "tulburarea domnului Basescu nu o sa ne afecteze", a spus joi, Victor Ponta, in contextul zvonurilor vehiculate la Romania TV, cu privire la sanatatea sefului statului.

Intrebat daca are informatii despre starea de sanatate a presedintelui, Victor Ponta a aratat ca peste 31 de zile Romania va avea "un presedinte legitim, sanatos, responsabil si preocupat de Romania".

"Imi doresc in aceste 31 zile sa nu mai fie atacate Justitia, serviciile de informatii, Armata. Cred ca reusim sa protejam restul lumii de aceasta tulburare evidenta a presedintelui Basescu," a adaugat candidatul PSD la alegerile prezidentiale.

Ponta a fost intrebat si cum comenteaza declaratia lui Basescu, cel care a spus joi dimineata ca personal sufera de o singura boala, si anume "boala pe hoti".

"Basescu are boala puterii si l-a gasit pe domnul Iohannis care are boala functiilor si a caselor. Si eu sper sa nu avem ghinion sa continuam, de la ghionionul domnului Basescu sa mergem la ghinionul Iohannis, oameni bolnavi de putere si de functii", a raspuns candidatul PSD la functia de presedinte.

Ironia la adresa lui Iohannis vine dupa ce candidatul ACL a raspuns sec "ghinion", intrebat fiind ce crede ca gandeste un profesor cand aude ca un alt cadru didactic a putut cumpara din salariu sase case.

Miercuri seara, postul controlat de Sebastian Ghita a lansat zvonul conform caruia presedintele ar fi bolnav de Parkinson si ar fi suferit deja doua atacuri cerebrale.

Cum le raspunde Basescu celor care spun ca are o boala psihica

Joi dimineata, presedintele Basescu a dezmintit speculatiile asupra starii sale de sanatate.

"Un post de televiziune a coborat atat de jos in propaganda de denigrare a presedintelui. Am aflat de la TV despre atacuri cerebrale, internari la Fundeni, intr-o clinica la Viena... Autorizez cei 10 medici din comisia care s-a format anul acesta cand mi-au facut vizita medicala sa dea relatii oricarui ziarist interesat de starea de sanatate a presedintelui", a spus Traian Basescu.

Afirmatiile au fost facute la finalul declaratiei de presa tinuta pe Aeroportul Henri Coanda cu prilejul plecarii la summit-ul Asia-Europa de la Milano.

G.F.

Citeste si:
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un politician român spune că i-au ajuns două mandate de deputat în Parlamentul României și nu mai vrea să candideze pentru această funcție în 2024. Nu se lasă însă de politică....
Cum a fost dovedit Traian Băsescu ca "turnător" în regimul comunist: "Nu a fost “servit” de niciun serviciu de informaţii"
Cum a fost dovedit Traian Băsescu ca "turnător" în regimul comunist: "Nu a fost “servit” de niciun serviciu de informaţii"
Germina Nagâţ, membru în Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), a afirmat că Traian Băsescu nu a fost “servit” de niciun serviciu de informaţii,...