Ponta: Am vazut ca Basescu nu mai e asa de anti Rusia

Luni, 20 Ianuarie 2014, ora 12:31
3867 citiri
Ponta: Am vazut ca Basescu nu mai e asa de anti Rusia

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, luni, ca presedintele Traian Basescu "nu mai este asa de anti Rusia", facand aluzie la presupusele legaturi ale fiicei cele mari ale acestuia, Ioana Basescu, cu gigantul energetic rus Gazprom.

"Am vazut ca, mai nou, presedintele Basescu nu mai e asa de anti-Rusia. Nu trebuie sa fim nici anti Rusia, nici pro Rusia, ci pro Romania. Presedintele Basescu nu se gandeste nici la Romania, se gandeste la binele sau si al familiei sale.

Eu n-am contracte cu nicio firma, nici din Rusia, nici din Romania", a spus Victor Ponta.

Declaratia premierului vine in contextul in care, miercuri seara, Antena 3 a difuzat informatii privitoare la un presupus contract dintre fiica cea mare a presedintelui si compania rusa Gazprom, dezmintite ulterior de Traian Basescu.

In alta ordine idee, Ponta a mai declarat luni ca nu exista nemultumiri ale liderilor social-democrati in teritoriu, in ciuda informatiilor aparute in presa in ultimele zile.

Ponta promoveaza pe Facebook petitia Antenei3

Joi, dupa conferinta de presa sustinuta de presedintele Traian Basescu de la Palatul Cotroceni, acesta a primit o intrebare de la jurnalistul Antena 3, referitoare la faptul ca Ioana Basescu lucreaza pentru subsidiara Gazprom in Romania si obtine bani de la Gazprom.

Traian Basescu: Romania isi propune sa devina membru al Schengen in octombrie

"Nu m-a informat. Aceasta este o minciuna a securistului Voiculescu, care din pacate o pune in gura unui copil. Ce acte aveti, ca a luat bani de la Gazprom? Aveti un prag de decenta. Domnule ziarist, mintiti ca si patronul dvs, condamnat ca si postul dvs de propaganda.

Eu nu va contrazic ca Ioana poate avea legalizare de acte. Si cum va permiteti sa spuneti ca a luat bani de la Gazprom? Mintiti ca securistul Voiculescu. Si postul Antena 1 e cumparata de un securist si dvs imi spuneti ca nu sunteti securist", a spus Traian Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Ponta Basescu pro Rusia, #Ponta declaratii Basescu Rusia , #Traian Basescu