Ponta: Basescu a aruncat plasa si a prins pe cine nu se astepta. L-a prins pe Turcescu

Miercuri, 24 Septembrie 2014, ora 23:03
6874 citiri
Ponta: Basescu a aruncat plasa si a prins pe cine nu se astepta. L-a prins pe Turcescu
Foto: Antena 3

Premierul Victor Ponta a comentat din nou, miercuri seara, faptul ca jurnalistul Robert Turcescu a dezvaluit ca a fost ofiter acoperit. Seful Executivului considera ca Traian Basescu nu se astepta la asa ceva.

Ponta a declarat la Antena 3 ca din punctul sau de vedere Traian Basescu viza anumite persoane atunci cand a transmis public ca cei care urmeaza sa candideze la alegerile prezidentiale trebuie sa spuna daca au fost sau nu agenti sub acoperire si ca nu se astepta la o marturisire din partea lui Robert Turcescu.

"Basescu arunca plasa sa vada pe cine prinde. E de o inconstienta si o iresponsabilitate uriasa. (...) Basescu a aruncat plasa si a prins pe cine nu se astepta. L-a prins pe Turcescu, care probabil stiind discutia si stiindu-se vinovat s-a eliberat. Nu cred ca s-a eliberat Turcescu de Basescu", a spus Ponta, aflat la New York.

Turcescu, ofiter acoperit sau jurnalist la dezbaterea Basescu-Geoana? Interviu dupa deconspirare

Premierul a adaugat ca nu poate sti sigur daca Robert Turcescu a fost sau nu ofiter acoperit, dar poate spune clar ca a denigrat oameni care ii erau adversari lui Basescu.

"Stiu ca a fost cel care a moderat dezbaterea dintre Basescu si Geoana. Mircea Geoana e aici cu mine. Amandoi ne gandim acum cine era acel impartial, acel jurnalist care trebuia sa arate Romaniei daca e mai bun Basescu sau Geoana. Tot acest puroi, toata aceasta furtuna vor iesi la suprafata in aceste zile si dupa alegeri", a continuat liderul PSD.

Mai mult, Ponta a mentionat ca, daca va fi presedintele Romaniei, ar vrea sa aduca in prim plan cat mai multe astfel de cazuri.

"Eu nu vad procesul de aflare a adevarului ca pe o razbunare. Eu nu vreau sa ma razbun", ci trebuie "aflat adevarul, spus poporului roman 'Haideti sa vedeti cine ne-a condus tara'. E un act de dreptate si responsabilitate", a mai spus Victor Ponta.

Robert Turcesu a dezvaluit, duminica, pe blog ca a fost ofiter sub acoperire. Tot pe blog, jurnalistul a publicat copii ale unui livret militar cu fotografia sa si doua state de plata.

Turcescu a vorbit, duminica seara, despre acest lucru intr-o emisiune transmisa de B1 TV. Luni, reprezentantii postului TV au anuntat ca a fost incheiata colaborarea dintre Turcescu si B1 TV.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Ponta Turcescu ofiter acoperit, #Turcescu ofiter acoperit, #Robert Turcescu ofiter acoperit , #Traian Basescu