Ponta, despre raspunsul lui Basescu la amenintarile lui Rogozin: Inacceptabil

Luni, 12 Mai 2014, ora 21:27
2333 citiri
Ponta, despre raspunsul lui Basescu la amenintarile lui Rogozin: Inacceptabil

Premierul Victor Ponta a comentat, luni seara, afirmatia lui Traian Basescu, care a spus ca Dmtri Rogozin ar fi baut votca inainte de a lansa amenintari la adresa Romaniei.

"Atunci cand ai o situatie de acest gen, trebuie sa ai un raspuns institutional. (...) Sa raspunzi chestii cu votca si cu... El (Traian Basescu - n.red.) in acest moment este un personaj inconstient, un personaj care nu intelege ca nu poti, ca presedinte al unei tari europene si NATO, sa vorbesti chiar daca ai fi un abstinent si tot nu ai voie sa faci glume pe seama unui reprezentant al unui stat.

Sa mai fii si Traian Basescu si sa vorbesti despre votca reflecta aceeasi inspiratie ca a doamnei Udrea sa sara cu parasuta, adica sa iti asociezi numele cu ceea ce crede poporul", a declarat Victor Ponta la Romania TV, calificand raspunsul presedintelui ca fiind "inacceptabil".

Basescu, despre amenintarile cu bombardiere ale lui Rogozin: Trebuie aflat cata votca a consumat inainte (Video)

De asemenea, seful Guvernului a spus ca atitudinea vicepremierului Rogozin a fost o provocare, iar raspunsul lui Traian Basescu a fost ca al unui om "care iese din carciuma" si ca "cel mai bine era sa taca" sau "macar sa nu vorbeasca despre votca".

"De asta am dat eu un raspuns. (...) Nu ar fi rau sa fie la sanatoriu, comportamentul este de asemenea natura", a mai spus Victor Ponta, facand trimitere la raspunsul lui Basescu vizavi de reactia lui Rogozin la decizia MAE de a-i interzice sa tranziteze spatiul aerian romanesc.

Presedintele Traian Basescu a comentat, duminica, amenintarile vicepremierului rus Dmitri Rogozin la adresa Romaniei, aratand ca nu exista niciun pericol pentru cetateni, dar trebuie aflat "cata votca a consumat" oficialul de la Kremlin inainte sa faca acele declaratii.

Anterior, vicepremierul rus Dimitri Rogozin a adresat mai multe amenintari Romaniei, dupa ce tara noastra, la cererea NATO, a inchis spatiul aerian pentru avionul care trebuia sa-l duca pe liderul de la Moscova inapoi in Rusia, dupa o vizita in Transnistria.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Ponta Basescu Rogozin votca, #Ponta Basescu amenintari Rogozin, #Dmitri Rogozin spatiu aerian , #Traian Basescu