Ponta, dupa declaratia lui Basescu despre Dacia: Un nebun arunca o piatra si toti alergam s-o scoatem

Miercuri, 12 Februarie 2014, ora 18:49
2189 citiri
Ponta, dupa declaratia lui Basescu despre Dacia: Un nebun arunca o piatra si toti alergam s-o scoatem
Foto: Gov.ro

Premierul Victor Ponta le-a spus ministrilor, miercuri, ca "un nebun arunca o piatra si apoi toti alergam s-o scoatem", el facand astfel trimitere la o afirmatie referitoare la uzinele Dacia a presedintelui Traian Basescu, precum si la precizarile transmise ulterior de catre grupul Renault.

"Stiti cum un nebun arunca o piatra si dupa aia alergam toti s-o scoatem. Apreciez foarte mult pozitia unuia dintre marii investitori traditionali in Romania, Dacia-Renault, care si astazi a anuntat ca isi continua investitiile in Romania. Nu intamplator spun ca nebunul arunca cu piatra si reusim s-o scoatem cu greu", le-a spus Ponta ministrilor, la inceputul sedintei de guvern.

Basescu avertizeaza: Romania va pierde Dacia

Renault nu vrea sa paraseasca Romania, unde a investit peste 2 miliarde euro, dar evolutia infrastructurii este determinanta pentru proiectele viitoare, a anuntat grupul francez, dupa ce presedintele Basescu a sustinut ca nefinalizarea Coridorului IV va duce la pierderea asamblarii de la Pitesti.

"Renault nu are intentia sa paraseasca Romania. Romania este o tara importanta pentru Renault. Renault a investit peste 2 miliarde de euro pentru modernizarea aparatului industrial, dezvoltarea gamei de produse si pentru crearea in Romania a unui lant complet de constructie a unei masini: de la design, inginerie, fabricatie, vanzare si post-vanzare. In fiecare zi, 350 de camioane ale Dacia si ale furnizorilor nostri parcurg traseul Pitesti - Arad.

Prioritatea noastra pentru 2014 este relansarea pietei auto de vehicule noi din Romania. Evolutia infrastructurii, care permite reducerea intarzierilor de livrare, va fi determinanta pentru proiectele noastre viitoare", a comunicat, miercuri, Directia Comunicare Renault Romania.

Ponta: Ce a zis Basescu despre Dacia este o inconstienta sinistra, o tampenie

Precizarile au fost transmise dupa ce presedintele Traian Basescu a declarat, intr-o emisiune difuzata luni de postul Look Tv, ca nefinalizarea Coridorului IV paneuropean de transport va duce la pierderea asamblarii de la Pitesti, la uzinele Dacia, care deja extinde uzina din Maroc.

In replica, premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca afirmatia presedintelui potrivit caruia nefinalizarea Coridorului IV paneuropean va duce la pierderea asamblarii Dacia la Pitesti reprezinta o "inconstienta sinistra, o tampenie", adaugand ca a fost asigurat chiar de seful grupului Renault de continuarea investitiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
Cine sunt speakerii care vor fi prezenți la evenimentul “Antreprenoriatul Profesie vs Vocație: Cum transformi o idee sau o pasiune în bani”
Cine sunt speakerii care vor fi prezenți la evenimentul “Antreprenoriatul Profesie vs Vocație: Cum transformi o idee sau o pasiune în bani”
Ești pasionat de lumea antreprenoriatului și vrei să afli secretele succesului de la persoane din domeniu? Participa la evenimentul organizat de Ziare.com “Antreprenoriatul Profesie vs...
#Ponta Basescu declaratii Dacia, #Basescu Dacia plecat Romania , #Traian Basescu