Ponta: In ce calitate sa merg la Cotroceni, de maimutica? (Video)

Miercuri, 28 Noiembrie 2012, ora 17:20
6291 citiri

Premierul Victor Ponta a evitat, miercuri, sa raspunda daca va merge la Cotroceni de 1 decembrie, la receptia organizata de Presedintie cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. "In ce calitate sa merg, de maimutica?", a intrebat premierul.

"In ce calitate sa merg la Cotroceni? De maimutica, de porc, pisicuta sau sa latru? Nu mi-a scris pe invitatie domnul Basescu in care din nenumaratele mele intruchipari animale sa ma prezint acolo. Pana nu ma lamureste, sa stea el cu menajeria lui", a declarat Victor Ponta.

Premierul a continuat, cu acelasi ton ironic, spunand ca Traian Basescu a fost educat la "gradina zoologica".

"M-am gandit ca domnul Basescu n-a prea fost la scoala si a fost des la gradina zoologica. Atunci stiti cum e, fiecare da citate din ceea ce se pricepe. A incercat-o pe cea cu capitanul si cu ofiterul de cart, n-a inteles lumea exact la ce se pricepe domnul Basescu, cu capitanul si ofiterul de cart, acum a dat-o pe zoologie", a sustinut premierul.

De 1 decembrie, Victor Ponta a spus ca va asista la parada militara de la Arcul de Triumf din Bucuresti. La acesta ceremonie va fi prezent si presedintele Traian Basescu.

"Eu nu ma intalnesc cu domnul Basescu la Arc, eu ma duc la manifestare, dansul se duce si el, e o tara libera... ma rog, aproximativ, dar in mare parte libera, mai ales cand e vorba de manifestatii", a mai spus Ponta.

Intr-un interviu, acordat marti postului B1 TV, Traian Basescu a avut mai multe caracterizari la adresa premierul Victor Ponta

Basescu, despre Ponta premier inca o data: Un porc e greu de inghitit

"Nu stiu daca va imaginati ce simte un presedinte cand i se cere sa desemneze un premier ce a contribuit la suspendarea sa. Simte dispret. Un om crede ca presedintele este o masinarie, ca sa numeasca in functia de prim-ministru pe unul care l-a suspendat. Nu vrei sa inghiti porci, o broscuta mai merge, un porc e greu de inghitit", a spus Basescu.

De asemenea, presedintele l-a comparat pe premier cu un "pisic".

"Cum se comporta Victor Ponta cand vine la mine: e ca un pisic, este ca un pisicut, si dupa ce iese si ajunge la Palatul Victoria sau are un microfon in fata vorbeste cum vedeti. De aceea, il fac mincinos", a mai spus Traian Basescu.

Citeste si:
Ce activități au avut „dinozaurii” fiecărui partid din Parlament. Cel mai în vârstă membru este de la AUR
Ce activități au avut „dinozaurii” fiecărui partid din Parlament. Cel mai în vârstă membru este de la AUR
Cel mai în vârstă parlamentar de la USR are doar 55 de ani și o experiență bogată în domeniul apărării, în timp ce, la extrema cealaltă se regăsește un deputat AUR, în vârstă de 72...
Tensiuni între USR și REPER după ce un fost membru a făcut noi dezvăluiri: „Țipă ca un apucat că românii sunt proști că nu văd cât de minunat e USR”
Tensiuni între USR și REPER după ce un fost membru a făcut noi dezvăluiri: „Țipă ca un apucat că românii sunt proști că nu văd cât de minunat e USR”
Deputatul Andrei Lupu, actual membru REPER, a lansat critici dure la adresa liderului USR Vrancea Liviu Mălureanu după ce acesta din urmă a sugerat că electoratul este de vină pentru...
Comentarii
DOTTORE MANGLA CUM FRAUDE
rank 5
Te duci în calitate de doctor în drept. Ți-e tấrșă, ce Doamne iartă?
VICTOR FA TE CA GUVERNEZI
rank 5