Ponta: In ce calitate sa merg la Cotroceni, de maimutica? (Video)

Miercuri, 28 Noiembrie 2012, ora 17:20
6431 citiri

Premierul Victor Ponta a evitat, miercuri, sa raspunda daca va merge la Cotroceni de 1 decembrie, la receptia organizata de Presedintie cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. "In ce calitate sa merg, de maimutica?", a intrebat premierul.

"In ce calitate sa merg la Cotroceni? De maimutica, de porc, pisicuta sau sa latru? Nu mi-a scris pe invitatie domnul Basescu in care din nenumaratele mele intruchipari animale sa ma prezint acolo. Pana nu ma lamureste, sa stea el cu menajeria lui", a declarat Victor Ponta.

Premierul a continuat, cu acelasi ton ironic, spunand ca Traian Basescu a fost educat la "gradina zoologica".

"M-am gandit ca domnul Basescu n-a prea fost la scoala si a fost des la gradina zoologica. Atunci stiti cum e, fiecare da citate din ceea ce se pricepe. A incercat-o pe cea cu capitanul si cu ofiterul de cart, n-a inteles lumea exact la ce se pricepe domnul Basescu, cu capitanul si ofiterul de cart, acum a dat-o pe zoologie", a sustinut premierul.

De 1 decembrie, Victor Ponta a spus ca va asista la parada militara de la Arcul de Triumf din Bucuresti. La acesta ceremonie va fi prezent si presedintele Traian Basescu.

"Eu nu ma intalnesc cu domnul Basescu la Arc, eu ma duc la manifestare, dansul se duce si el, e o tara libera... ma rog, aproximativ, dar in mare parte libera, mai ales cand e vorba de manifestatii", a mai spus Ponta.

Intr-un interviu, acordat marti postului B1 TV, Traian Basescu a avut mai multe caracterizari la adresa premierul Victor Ponta

Basescu, despre Ponta premier inca o data: Un porc e greu de inghitit

"Nu stiu daca va imaginati ce simte un presedinte cand i se cere sa desemneze un premier ce a contribuit la suspendarea sa. Simte dispret. Un om crede ca presedintele este o masinarie, ca sa numeasca in functia de prim-ministru pe unul care l-a suspendat. Nu vrei sa inghiti porci, o broscuta mai merge, un porc e greu de inghitit", a spus Basescu.

De asemenea, presedintele l-a comparat pe premier cu un "pisic".

"Cum se comporta Victor Ponta cand vine la mine: e ca un pisic, este ca un pisicut, si dupa ce iese si ajunge la Palatul Victoria sau are un microfon in fata vorbeste cum vedeti. De aceea, il fac mincinos", a mai spus Traian Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Victor Ponta atac Traian Basescu, #Victor Ponta Basescu ziua nationala, #Victor Ponta Basescu zoo, #Ponta pisic Basescu , #Traian Basescu
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
ponta jigneste maimutele !
Poza VICTOR FA TE CA GUVERNEZI
VICTOR FA TE CA GUVERNEZI
rank 5