Ponta: In fata demnitarilor straini nu spun nimic rau despre Basescu sau vechea guvernare

Sambata, 10 Mai 2014, ora 09:38
3102 citiri
Ponta: In fata demnitarilor straini nu spun nimic rau despre Basescu sau vechea guvernare
Foto: Facebook/ Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Cluj, ca niciodata la intalnirile cu demnitari sau oameni de afaceri straini nu a spus nimic rau despre presedinte sau fosta guvernare, pentru ca in fata strainilor se pot lasa la o parte "lucrurile care despart politicienii".

Victor Ponta a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, la un miting electoral organizat de Alianta PSD-UNPR-PC la Cinematograful "Florin Piersic" - unde a fost intampinat cu scandari precum "Ponta presedinte" - ca le-a spus intotdeauna strainilor ca Romania este o tara mandra.

Basescu: Ponta e las, mincinos, periculos, corupt. A incalcat grav Constitutia! (Video)

"Am fost azi (vineri - n.r.) la Jucu si, desi nu era chemat pe scena la momentul taierii panglicii, i-am rugat pe cei de la Bosch sa il invite pe Emil Boc pe scena pentru ca, indiferent de ceea ce ma desparte de Boc sau de oricine altcineva, in fata strainilor trebuie sa aratam ca suntem mandri, ca putem lasa la o parte orice lucruri care ne despart.

Indiferent de ceea ce ma supara la presedintele actual, la guvernul trecut, cand m-am intalnit cu toti liderii importanti ai lumii, o singura data nu am spus un cuvant de rau de presedintele actual, de vechea guvernare. Am spus de fiecare data ca suntem o tara mandra, daca ne tratati cu respect vom fi prieteni pe care puteti sa va bazati", a spus Ponta.

"Pentru mine, domnul Traian Basescu nu mai exista"

Pe de alta parte, premierul a afirmat ca pentru el presedintele Traian Basescu nu mai exista.

Ponta a spus ca romanii care se mai uita la emisiunile televizate in care apare Traian Basescu stiu ca ura, dusmania si cearta "au adus Romania acolo unde eram in 2012, o tara dezbinata, o tara dezamagita, fara niciun fel de speranta".

Ponta insista ca Basescu se va duce la puscarie

"Sunt convins ca cei care se mai uita, seara, la emisiunile televizate ale presedintelui stiu ca ura, ca dusmania, ca cearta, au adus Romania acolo unde eram in 2012, o tara dezbinata, o tara dezamagita, fara niciun fel de speranta. Vreau sa va spun ca, pentru mine, domnul Traian Basescu nu mai exista, pentru mine exista doar Romania, ceea ce am promis si ceea ce am incercat si muncim impreuna sa facem pentru aceasta tara, in care vreau sa traiasca nu doar cei din generatia de 40 de ani, ci si cei din alte generatii, cei care au construit Romania si cei care vin dupa noi", a spus Ponta.

Acesta a adaugat ca guvernantii trebuie sa fie cei care "fac lucruri" si sa ii lase pe altii sa le critice. "Mie imi place aceasta postura", a spus premierul.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Ponta atac Basescu straini , #Traian Basescu