Barbu: USL sa spuna cat costa intrunirea megalomanica de lansare a candidatilor

Joi, 04 Octombrie 2012, ora 23:16
1873 citiri
Barbu: USL sa spuna cat costa intrunirea megalomanica de lansare a candidatilor

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat joi ca USL incearca sa compenseze faptul ca socialistii europeni nu au venit la Bucuresti prin "intruniri megalomanice" precum cea de lansare a candidatilor Uniunii, eveniment ce se va desfasura in aceeasi perioada cu Congresului PPE din tara.

"In primul rand, cred ca USL are obligatia sa le spuna cetatenlor Romaniei cat costa o astfel de actiune megalomanica (actiunea de lansare a candidatilor USL n.r.). Ca noi stim ca inchirierea Arenei Nationale inseamna peste 20.000 de euro. Sa explice foarte clar ca acesti bani nu vor merge de la bugetul Primariei Generale, de unde au acesti bani?", a spus ea.

Sulfina Barbu a mentionat ca USL a ramas la nivelul "intrunirilor megalomanice" care ne amintesc tuturor de Ceausescu. "Din pacate, USL a ramas la acest nivel al intrunirilor megalomanice si din pacate ne aminteste tuturor de intrunire pe stadioane pe care le organiza Ceausescu. Probabil in semn de consolare ca nu au venit socialistii europeni in Romania sa-si desfasoare Congresul aici din cauza problemelor de a-si alatura imaginea cu domnul Victor Ponta vor sa compenseze acest lucru prin intalniri megalomanice", a opinat democrat-liberala.

Fiind intrebata daca USL doreste sa acopere mediatic Congresul PPE care se va desfasura in aceeasi perioada cu lansarea candidatilor Uniunii, vicepresedintele PDL a spus ca "foarte probabil".

"Foarte posibil, dar sa nu uitam ca la Congreul PPE vor veni sefi de state si guverne din Europa, si nu numai. Si eu stiu ca atunci cand ai musafiri ii primesti cu casa curata, ii primesti cu ce ai mai bun si cred ca este un lucru important pentru Romania. USL ne demonstreaza ca nu sunt interesati ca atunci cand vin decidenti importanti din Europa sa fie o atmosfera civilizata", a conchis Sulfina Barbu.

Lansarea candidatilor USL la parlamentare, pe 17 octombrie

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti seara, ca lansarea candidatilor pentru alegerile parlamentare de pe 9 decembrie va avea loc in data de 17 octombrie.

Ponta: Lansarea candidatilor USL, pe 17 octombrie

Acesta a precizat ca numarul celor care vor candida la alegerile parlamentare a fost deja stabilit, arata Digi 24.

Data aleasa de USL este data in care va avea loc si prima parte a congresului PPE din Bucuresti, care este organizat pentru zilele de 17 si 18 octombrie.

In ceea ce il priveste pe Mircea Geoana, premierul a spus ca o candidatura a senatorului ar fi binevenita, insa a mentionat ca cei doi nu au discutat in acest sens.

Citeste si:
Românii blocați în Africa de Sud vor fi aduși în țară pe 30 noiembrie. Echipa de rugby va fi și ea transportată de către TAROM
Românii blocați în Africa de Sud vor fi aduși în țară pe 30 noiembrie. Echipa de rugby va fi și ea transportată de către TAROM
TAROM a anunțat luni, 29 noiembrie, că românii blocați în Africa de Sud vor fi aduși în țară pe 30 noiembrie, cu o zi mai devreme față de cum a anunțat ministurl Transporturilor Sorin...
Cursuri de conducere defensivă pentru șoferii care se aleg cu permisul suspendat. Cum arată inițiativa USR
Cursuri de conducere defensivă pentru șoferii care se aleg cu permisul suspendat. Cum arată inițiativa USR
Senatorul USR Cosmin Poteraș a depus luni, 29 noiembrie, o inițiativă care introduce cursuri de conducere defensivă pentru cei cu carnetul de conducere suspendat. Concret, Cosmin Poteraș...