Editorial: Cine ne garanteaza pentru USL?

Miercuri, 25 Iulie 2012, ora 00:10
8319 citiri
Editorial: Cine ne garanteaza pentru USL?

Daca istoria este impartita in epoci si revolutionari, si singura ei certitudine este o ironie amara, si anume ca se repeta, deoarece nimeni nu invata nimic, iar cei care o fac nu sunt cei care decid, singura intelepciune este sa depui armele. Oricum, a muri in picioare trece neremarcat, ramane nepretuit, deci fara valoare materiala. Iar cu spiritul... ma lasati!

Sa spunem ca tragem linie dupa Traian Basescu. Incepe o noua epoca de aur a despaduchierii, consemnam o noua generatie buna de trimis la canal si haideti sa spunem, de dragul sanatatii noastre pisihice, ca zorile sunt trandafirii, ciocarliile proaspete si ghioceii gata sa ni se astearna sub talpi.

Dar cine da cu var? Cum arata agentul sanitar? Cine ne garanteaza ca demonstratia cea mai simpla, fara echivoc, a lipsei de sensibilitate pentru buna crestere, am numit indiferenta domnului Victor Ponta fata de ceea ce ar insemna un gest de onoare deoarece a fost prins furand, nu se va perpetua la scara din ce in ce mai mare?

Imi doresc atat de mult sa ma insel, sa nu am senzatia ca ni se va trage din nou sacul pe cap! Simt in toti atomii o nevoie arzatoare sa fiu martor la actiunile prin care USL va rezolva toate problemele trimise in neant in 23 de ani, de la irigatii la medicamente, paine si lapte ieftine, pensii mai mari si spitale mai curate!

Visez ca politicienii astia noi, uniti sub un steag cu cap de vultur menit a eradica raul din societatea romaneasca, sa nu mai faca legi pentru ei si ambitiile unui Crin Antonescu sau Dan Voiculescu. Sa nu perpetueze faptele descrise de Edi Hellvig in auditul realizat la ministerul condus de Elena Udrea, sa traga linie la furtisagurile pe care nu pedelistii le-au inventat, ci le-au luat de la pesedistii lui Adrian Nastase si le-au desavarsit.

Sa nu mai politizeze administratia, sau daca o fac, sa desemneze membri de partid competenti, nu neveste, amante si nepoti. Sa promoveze masuri de natura a stimula mediul de afaceri, sa absoarba fondurile europene asa cum n-a facut-o nimeni pana acum.

Sa nu minta, sa nu leneveasca, sa nu-si schimbe mobilierul in birouri. Sa intrerupa abonamentul romanilor la o drama pentru care nu au nicio vina. Sa lase justitia legata la ochi, pentru ca le poate da o mana de ajutor.

Sa scoata in fata oameni curati, harnici si drepti, dornici sa-si dedice viata poporului lor cu masuri si termene, fara sa mai dea vina pe greaua mostenire.

Nu astept asta de la Crin Antonescu, ci, in mod bizar, de la cel dovedit de colegii de la Drept ca a furat. Victor Ponta este tanar, mai are resursa sa marturiseasca si sa fie iertat. Valul pe care se afla USL nu se va narui odata cu faptul ca va admite ca a gresit. Are timp sa-i dea la o parte pe toti banicioii si sa promoveze prima revolutie autentica din societatea romaneasca.

Ar fi un gest de barbatie. Camasa mortii constiintei se poate transforma in camasa vietii. Romanii o merita. Au asteptat destul.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Crin Antonescu Victor Ponta USL, #guvernare USL masuri, #bani publici Guvern Ponta , #USL