PDL: Taierea salariilor din 2013, anuntata de Ponta - pozitia oficiala a USL?

Luni, 12 Martie 2012, ora 22:19
3124 citiri
PDL: Taierea salariilor din 2013, anuntata de Ponta - pozitia oficiala a USL?
Foto: Arhiva

PDL le cere presedintelui, PNL Crin Antonescu, si "liderului de facto al PC", Dan Voiculescu, sa explice daca pozitia adoptata de Victor Ponta referitoare la micsorarea salariilor din 2013 reprezinta si punctul de vedere oficial al USL.

"PDL ii solicita liderului PNL, Crin Antonescu, si liderului de facto al PC, Dan Voiculescu, sa explice daca pozitia adoptata de Victor Ponta reprezinta si punctul de vedere oficial al USL", se arata intr-un comunicat al democrat-liberalilor remis, luni, Ziare.com.

Ponta ii scrie iar lui Ungureanu: Solutia este si revenirea salariilor, si reducerea CAS!

Pedelistii mai spun ca intentia exprimata public de Victor Ponta de a micsora salariile daca va ajunge la guvernare reprezinta "dovada suprema a lipsei de solutii a PSD si USL in privinta economiei romanesti".

"Declaratiile lui Victor Ponta sunt totusi salutare dintr-un anumit punct de vedere. Romanii au astfel ocazia sa afle in ce consta programul real de guvernare al USL. Dupa ce timp de doi ani s-au solidarizat in mod ipocrit cu nemultumirile reale ale cetatenilor afectati de reducerile salariale, iata ca acum Ponta si Antonescu exprima adevaratul si profundul dispret pe care il au fata de problemele de zi cu zi ale romanilor.

Ei nu sunt si nu au fost niciodata preocupati de pierderile salariilor, si cu atat mai putin sunt preocupati de consolidarea economiei romanesti pentru cresterea nivelului de trai. Singura preocupare reala a USL este sa puna bugetul de stat la dispozitia patronilor politici si financiari care insufletesc aceasta alianta", se arata in acelasi document.

Ponta: Daca cresc acum salariile, vom fi nevoiti sa le taiem din nou in 2013

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, ca, in cazul in care salariile bugetarilor vor fi majorate fara sa fie luate si alte masuri adiacente, precum crearea unor noi locuri de munca, cei care vor guverna Romaina in 2012 vor fi nevoiti sa taie din nou veniturile bugetarilor.

"Reprezentantul Romaniei la Fondul Monetar International, Mihai Tanasescu, a precizat ca salariile pot creste doar daca se respecta anvelopa salariala, de maxim 7% din PIB, daca se tina sub control deficitul structural si daca se creeaza noi locuri de munca. In caz contrar, in 2013 vom fi nevoiti sa le reducem din nou", a afirmat Ponta, vineri seara.

A.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#PDL Victor Ponta salarii 2013, #Victor Ponta salarii 2013, #taiere salarii 2013 , #USL