Ponta: Blejnar a fost un prost, dar mi-a facut un bine

Marti, 17 Aprilie 2012, ora 21:12
4053 citiri
Ponta: Blejnar a fost un prost, dar mi-a facut un bine
Foto: Antena 3

Victor Ponta, presedintele PSD, n-a avut nici un cuvant de lauda la adresa premierului Mihai Razvan Ungureanu, pentru revocarea din functie a lui Sorin Blejnar din fruntea ANAF, stiute fiind divergentele dintre liderul social democrat si fostul presedinte al Fiscului.

"Ungureanu are un curaj foarte mic. Daca s-a saturat de Blejnar, nu trebuia sa-l mute dintr-un birou mai mare, intr-unul mai mic. Personal, cred ca locul dlui Blejnar este in fata instantei, avand in vedere ca a fost placa turnanta a coruptiei pedeliste.

Daca noua conducere a ANAF va fi o institutie profund depolitizata, care sa aiba grija sa stranga bani publici fara sa ia cu japca de la oameni, noi o vom sprijini. Legea trebuie respectata, trebuie sa-i protejezi pe cei care isi platesc taxele si sa-i amendezi pe cei care nu fac acest lucru", a spus Victor Ponta marti seara, la Antena 3.

Liderul Opozitiei a repetat ca Blejnar trebuie sa raspunda in fata legii si sa spuna "unde a dus banii pe care i-a colectat pana acum, pentru ca i-a dus la elita pedelista".

In viziunea lui Ponta, conflictul cu Sorin Blejnar i-a facut bine, din punct de vedere politic.

"Eu fac politica, domnia sa este functionar public si a facut declaratii politice la adresa mea. Pana la urma mi-a facut un bine, atunci cand mi-a facut plangeri la ANI, ANAF si DNA, pentru ca am fost controlat timp de sase luni, dupa care am primit documente potrivit carora nici eu, nici sotia mea nu avem probleme cu institutiile statului.

Blejnar a fost revocat de la sefia ANAF - vezi cine ii ia locul

Blejnar a fost un prost, facand acuzatii nefondate la adresa mea. Pentru un lider politic, aceste certificate de buna purtare sunt un lucru bun", a mai spus Victor Ponta.

"Mai avem nevoie de 15 voturi, la motiune"

Legat de apropiata motiune de cenzura a Opozitiei, liderul USL a precizat ca Opozitiei ii lipsesc 15 voturi. "In aceasta seara, nu avem voturile necesare, iar motiunea nu va trece. Dar trebuia sa o depunem pentru ca Guvernul Ungureanu trebuie sanctionat pentru faptele sale", a afirmat Victor Ponta.

"Este posibil ca 15 parlamentari ai Puterii sa aiba, intr-un final, aceasta bruma de demnitate si sa treaca motiunea, la vot", a mai spus lideri social-democrat.

Comentand declaratiile lui Sever Voinescu de marti, potrivit carora Opozitia se lauda ca are majoritate, Ponta a vorbit despre "aroganta tuturor pedelistilor" si a subliniat ca "niciodata nu am spus noi ca avem majoritate".

Motiunea de cenzura a USL se amana cu o zi - Vezi temele de atac la adresa guvernului

"Guvernul Ungureanu este mai rau decat Boc, este un guvern de taraba, vinde tot ce poate: cupru, copii, gaze, scoli", a mai acuzat liderul USL, vorbind si despre subiectele motiunii de cenzura.

"Un guvern al USL nu va ramane niciodata in functie obligandu-i pe parlamentari sa stea in banci, in Parlament", a comentat Ponta anuntul lui Sever Voinescu de marti, potrivit caruia parlamentarii PDL nu vor vota motiunea de cenzura, dar vor ramane in banci.

Despre borsul Elenei Udrea, pe care l-a "intrerupt" odata cu declaratia sa dupa vacanta de Paste, Ponta a spus numai ca "imi cer scuze ca i-am intrerupt borsul de miel". "Inca o data spun ca pedelistii spun la televizor ca vor vot uninominal, dar cand vine vorba de vot, nu voteaza", a subliniat liderul PSD.

Udrea: Ipocrizia lui Ponta m-a oprit din gatit, desi borsul e mai important

Mai in gluma, mai in serios, Ponta a precizat ca "e bine sa fii in atentia publicului". "Va dezvalui ca multa vreme am suferit ca nu apaream in Academia Catavencu. Acum apar prea des parca", a afirmat pesedistul.

"M-as bucura sa nu iasa Sarkozy presedinte"

Comentand imaginile cu presedintele Nicholas Sarkozy care si-a scos ceasul atunci cand a dat mana cu oamenii, in campania electorala pentru alegerile prezidentiale, liderul USL a opinat ca "este o rusine".

"Oamenii astia care nu au nici un sistem de valori sunt o rusine. Nu-l pretuiesc deloc pe Sarkozy si m-ar bucura sa piarda alegerile.

Comportamentul lui Sakozy seamana cu al lui Berlusconi, cu al lui Basescu sau cu al lui Viktor Orban, in Ungaria. Sunt oameni care se cred mai presus de orice", a comentat Victor Ponta, in finalul emisiunii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Ponta Blejnar revocare, #Ponta voturi motiune, #Ponta bors Udrea, #Ponta vot uninominal , #USL
Comentarii
Poza lool
lool
rank 5
Nu doar prost , omul e un sclav model si in mod sigur va fi avansat.
Poza jelu
jelu
rank 4
Ponta a fost si este un prost, insa asta-i un semn bun pt.romani.