Ponta, despre ce inseamna saracia: Foarte multi tineri nici macar nu ne pot privi la televizor astazi

Sambata, 31 August 2013, ora 18:30
2620 citiri
Ponta, despre ce inseamna saracia: Foarte multi tineri nici macar nu ne pot privi la televizor astazi
Foto: expresbanat.ro

Romania celor care au si a celor care nu au, sunt conceptele care au aparut in discursul premierului Victor Ponta tinut in fata tinerilor USL. Pentru cei care nu au, si nici nu pot privi la televizor din cauza saraciei, Ponta a promis locuri de munca, posibilitatea achizitionarii unei case si un viitor mai bun.

"Sunt insa foarte multi tineri care nici macar nu ne pot privi la televizor astazi. Am fost tot cu Radu Mazare astazi, am vazut oameni tineri de varsta voastra, care nu aveau unde sa doarma, care nu aveau ce sa manance, si pentru care am exact aceeasi responsabilitate cum am pentru dumneavoastra si cum am pentru toti ceilalti", a spus premierul Victor Ponta in fata tinerilor din organizatiile tineret ale partidelor care formeaza USL.

Ponta a vorbit despre responsabilitatea pe care o simte si i-a indemnat pe cei care il asculta sa o imparta cu el. "Vreau sa va rog, mai mult decat generatia mea sau generatia mai mare decat mine, sa va ganditi la faptul ca Romania are nevoie de tineri care sa se gandeasca si la altii, nu doar la ei.

Eu cred ca de la voi trebuie sa vina acest exemplu. Vreau sa va rog sa va ganditi la dumneavoastra, la familia dumneavoastra, la toti ceilalti tineri care trebuie sa aiba un viitor in aceasta tara", a spus Ponta.

"Vreau sa le spunem tuturor acelor tineri ce or sa faca in Romania in anii care urmeaza. Cand o isi gaseasca un loc de munca, cand o sa poata sa isi cumpere o casa, o masina, cum o sa poata sa isi creasca la randul lor un copil in Romania. Asta e obligatia noastra, a celor care facem politica", a declarat el.

In finalul discursului, fara a o face explicit, s-a referit la Crin Antonescu ca la viitorul presedinte la Romaniei. "Nu vreau sa va spun decat ca ne lipseste un singur lucru, care este obligatia mea, dar in egala masura obligatia voastra.

A dumneavoastra este sa ne trageti de maneca, sa ne dati idei bune si sa spuneti: 'Domnule presedinte Crin Antonescu, domnule prim ministru Victor Ponta, domnilor ministri Banicioiu sau Florin Alexe, nu uitati ca ati plecat dintre noi si nu uitati ce ne-ati promis si ce asteptam de la voi".

Ponta a vorbit si de confruntarea politica de anul viitor, spunand: "De la anul nu ne mai batem cu Basescu, ci cu partea feminina a lui Basescu, Elena Udrea".

A.V.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Discurs Ponta Crin Mamaia, #Ponta promisiuni tineri viitor, #Ponta promite casa loca , #USL
Comentarii
Poza Hahn
Hahn
rank 5
asta este problema ta, bai clampaule ???