Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ponta: Discursul mi-l fac eu si nu trebuie sa mi-l avizeze nimeni

Joi, 09 Februarie 2012, ora 22:30
5349 citiri
Ponta: Discursul mi-l fac eu si nu trebuie sa mi-l avizeze nimeni
Foto: Arhiva

Victor Ponta sustine ca prin discursul sau din plenul Parlamentului, de joi, a prezentat viziunea USL, asa cum a fost stabilita impreuna cu ceilalti lideri ai Opozitiei unite.

"Eu, azi, in Parlament, asa cum m-am inteles cu propriul partid si cu aliatii, am prezentat o pozitie foarte clara a USL, de ce nu am venit, de ce nu am votat. Daca am facut-o bine sau nu, ramane de stabilit", a declarat Ponta, intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv.

In acelasi context, liderul PSD a precizat ca si-a scris singur discursul si ca nu a discutat cu nimeni din USL pe marginea acestuia, inainte de rostirea lui in Parlament.

"Discursul eu mi-l fac si nu trebuie sa mi-l avizeze nimeni, dar deciziile pe care le-am luat impreuna s-au respectat: nu a stat nimeni la vot", a completat Victor Ponta.

Totodata, acesta a precizat ca obligatia Opozitiei nu este doar de a critica, ci si de a vorbi despre soluitiile pe care le are.

"Nu cred ca trebuie sa ne certam in fiecare zi, trebuie sa evoluam. Eu nu confund radicalismnul cu fanatismul. Am considerat ca in 2012 obligatia noastra nu e doar sa criticam, ci sa spunem si ce o sa facem noi dupa alegeri; asta o sa fac tot anul", a mai precizat presedintele PSD.

Nu in ultimul rand, Ponta a declarat ca nu i s-a parut ca cineva din USL ar fi reactionat prea dur fata de discursul sau din Parlament si i-a rugat pe cei care ii analizeaza vorbele sa observe ca i-a atras atentia lui Mihai Razvan Ungureanu ca si-a mai pierdut o data functia publica din cauza relatiilor cu Traian Basescu.

"Nu mi s-a parut nimeni agresiv, am vazut si declaratiile lui Crin Antonescu. Cele 15 puncte pe care le-am prezentat sunt viziunea noastra, pe care le-am agreat impreuna (...) Nu, nu am incredere (in Mihai Razvan Ungureanu, ca premier - n.r.). Daca aveam incredere, nu ma refer la persoana lui Mihai Razvan Ungureanu, ci la guvernul sau, l-as fi votat. De astazi incepand este adversarulul meu politic. Va rog sa observati ca i-am atras atentia domnului Ungureanu ca si-a mai pierdut o data functia, cea de ministru de Externe, din cauza relatiei cu Traian Basescu", a conchis Victor Ponta.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Victor Ponta, #discurs plen Parlament, #Mihai Razvan Ungureanu, #relatie Traian Basescu , #USL
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Vorba lu' Nenea Iancu: "-Trădare, trădare, da' s-o ştim şi noi!"