Ponta: Ii primim in USL pe cei care nu sunt in clanul mafiot al lui Basescu

Vineri, 30 Martie 2012, ora 14:46
2714 citiri
Ponta: Ii primim in USL pe cei care nu sunt in clanul mafiot al lui Basescu

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, ca vor fi primiti oamenii de la Putere care vor sa treaca la USL, insa conditia e sa nu fi facut parte din grupul lui Traian Basescu.

"In ce priveste primari sau candidati care vor veni alaturi de USL, plasa are ochiurile foarte mici - sunt o multime de pedelisti care, indiferent de cantitatea de voturi pe care o au candidatii, nu vor fi primiti in USL - Flutur, Falca, Anastase, Udrea, si unii pe plan local, sunt pedelisti care nu au ce cauta in USL.

Domnul Frunzaverde, domnul Piedone n-au venit decat sa candideze, oamenii ii vor vota sau nu. Atat timp cat nu se incadreaza in clanul mafiot al lui Traian Basescu care a luat toate deciziile rele (...)oamenii din Caras pot sa decida. Cu cat e mai ingusta deschizatura usii la USL, cu atat mai bine. Nu e loc pentru toti pedelistii", a spus presedintele PSD.

PDL, doar cu banii

Victor Ponta i-a acuzat pe cei din PDL ca incearca sa-si pastreze primarii folosindu-se de banii de la buget.

"Stiu de la colegii mei de acolo care e motivul pentru care nu au plecat toti - la Herculane era un proiect de 9 milioane de euro si trebuia semnat zilele astea, nu a fost semnat, va fi semnat dupa ce isi va depune candidatura pentru PDL.

Boc si compania nu stiu decat cu banii. Veti vedea cum va aparea hotararea de guvern cu mita electorala (...)Asa stiu cei din PDL, probabil ca va disparea ca partid", s-a mai aratat de parere Ponta.

El a precizat si ca USL nu si-a pus candidat la Primaria Sectorului 4 din Capitala pentru ca "am stiut mereu ca domnul Piedone va candida din partea USL".

Intrerup greva, pentru unele voturi

Victor Ponta a anuntat de asemenea ca parlamentarii USL vor merge la voturile pentru legile care tin de Mecanismul de Cooperare si Verificare pentru Romania, dar si pentru ratificarea acordului prin care Serbia primeste statutul de candidat UE.

Basescu vinde tot

Pe de alta parte, Victor Ponta a acuzat Guvernul pentru planurile sale de privatizare a mai multor companii de stat.

"Guvernul actual incepe sa-si devoaleze mandatul si scopul, e unul nociv pentru Romania - trebuie sa vindem tot ce a mai ramas Romaniei si acestui popor - Hidroelectrica, Transelectrica, cuprul, aurul (...) a iesit Traian Basescu si vinde el tot", a acuzat Ponta.

Totodata, liderul PSD a anuntat ca USL va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului, in prima saptamana dupa Paste.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#Ponta clan mafiot Basescu, #Ponta primari trecere USL , #USL