USL depune motiune de cenzura pentru destituirea Guvernului Ungureanu

Luni, 02 Aprilie 2012, ora 20:26
2401 citiri
USL depune motiune de cenzura pentru destituirea Guvernului Ungureanu

USL va depune, pe 17 aprilie, o motiune de cenzura pentru destituirea Guvernului condus de premierul Mihai Razvan Ungureanu, a anuntat, luni, presedintele PSD, Victor Ponta.

Co-presedintele USL a subliniat ca Opozitia depune motiune de cenzura pentru destituirea Guvernului Ungureanu, pentru ca a "continuat toate practicile gresite" ale fostului Executiv, condus de Emil Boc.

USL depune motiune pe tema UMF Targu Mures in a treia zi de Paste

"Pe 17 aprilie vom depune o motiune de cenzura de destituire a Guvernului PDL si Mihai Razvan Ungureanu, care a continuat toate practicile gresite si clientelare ale fostului Guvern Boc si pentru servirea unor interese care nu au nicio legatura cu interesul romanilor si cu interesul national", a declarat Ponta.

Opozitia il acuza pe Mihai Razvan Ungureanu ca a cedat in fata UDMR privind infiintarea unei facultati in limba maghiara la Targu Mures si ca a vandut toata rezerva de cupru a Romaniei ca sa lea dea primarilor PDL, UDMR si UNPR pentru "mita electorala", in prag de campanie.

USL depune si plangere penala impotriva premierului Ungureanu

"Premierul Mihai Razvan Ungureanu, dupa o saptamana de curaj, a cedat si a acceptat o facultate in limba maghiara la Targu Mures. Dupa o alta saptamana de curaj, va trece la impartirea catre primarii PDL, UDMR si UNPR a banilor pentru mita electorala.

Mihai Razvan Ungureanu a vandut toata rezerva de cupru a Romaniei pentru ca intr-o saptamana, toti banii luati, 200 de milioane de lei, sa ii imparta imediat primarilor si baronilor pedelisti, UDMR si UNPR in scopul de a-si mentine functia de premier inca cateva luni.

Maine (marti - n. red.), dupa emiterea Hotararii de Guvern, vom analiza hotararea si vom depune plangere penala impotriva premierului Ungureanu si a ministrilor care vor contrasemna aceasta HG, una care constituie un abuz in serviciu si un act de incurajare a coruptiei in campania electorala", a declarat Ponta.

Chiar vrea USL sa-l demita pe MRU?

Coalitia a stabilit, in sedinta de luni dimineata ca, de principiu, sa fie alocati bani pentru administratiile locale. Saptamana trecuta, premierul Ungureanu, alaturi de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, si cel al Finantelor, Bogdan Dragoi, au parasit sedinta coalitiei, nemultumiti de solicitarile de alocare a unor fonduri pentru primarii.

Citeste si:
Liviu Dragnea are un nou partid. Foștii membri PSD care au înființat ”Alianţa pentru Patrie”
Liviu Dragnea are un nou partid. Foștii membri PSD care au înființat ”Alianţa pentru Patrie”
Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a anunțat duminică seara, 19 septembrie, că Alianţa pentru Patrie este noul partid în care se va înscrie dacă instanța îi va permite. Patru...
Cum a devenit AUR frecventabil, de la un partid hulit. Pierzătorii și câștigătorii moțiunii de cenzură
Cum a devenit AUR frecventabil, de la un partid hulit. Pierzătorii și câștigătorii moțiunii de cenzură
La începutul lunii septembrie, imediat după scandalul demiterii lui Stelian Ion din funcția de ministru al Justiției, atât PSD, cât și USR PLUS și AUR au anunțat că depun moțiune de...
Sursa: Ziare.com