USL s-a pus de acord: Nu merge la ridicarea imunitatii lui Boldea

Luni, 19 Martie 2012, ora 19:52
1484 citiri
USL s-a pus de acord: Nu merge la ridicarea imunitatii lui Boldea
Foto: Antena 3

Liderii USL s-au pus de acord si au hotarat sa nu revina in Parlamentul Romaniei nici in ziua de marti, cand Camera Deputatilor va supune la vot ridicarea imunitatii deputatului Mihail Boldea.

"Nu vom participa la votul privindu-l pe deputatul Mihail Boldea, fost PDL, actual UNPR. De ce nu vom participa din punct de vedere juridic? Cei de la Putere au majoritate in Camera Deputatilor, am vazut ca au trecut Legea picnicului.

Ponta si Antonescu, din nou in contratimp: II ridica sau nu imunitatea lui Boldea

Tot ce trebuie sa se intample este ca doamna Roberta Anastase sa fie prezenta. Va numara in asa fel incat, indiferent cat de putini vor fi, sa nu se intample nimic. Noi nu ne amestecam cu hotii", a anuntat presdintele PSD Victor Ponta pozitia USL privinz cazul Boldea.

La conferinta de presa de luni dupa-amiaza, liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu au anuntat o pozitie comuna privind absenta din Parlament la votul asupra ridicarii imunitatii deputatului Mihail Boldea dupa ce, in cursul zilei de luni, Ponta spunea ca parlamentarii USL nu se intorc in plen, in timp ce Antonescu declara contrariul.

Ponta a subliniat, in continuare, ca senatorii si deputatii social-democrati si liberali nu se intorc in Parlament pana la alegerile locale indiferent de legile supuse la vot.

Pe acelasi subiect, Ponta a atras atentia ca parlamentarii USL nu vor participa la nicio intalnire si la niciun proces de "modificare a Constitutiei Romaniei" pana la locale.

In legatura cu anuntul facut luni de presedintele PDL Emil Boc, si anume ca PDL vrea referendum pentru Constitutie odata cu alegerile locale, Victor Ponta sustine ca are confirmarea ca "nici UDMR si nici minoritatile nu sunt de acord cu un asemenea proces".

PDL vrea referendum pentru Constitutie odata cu alegerile locale

Nu in ultimul rand, Ponta l-a ironizat pe Boc, precizand ca spune dimineata ceea ce Traian Basescu vorbeste seara: "A spus-o si el asa. Stiti, daca seful lui vorbeste seara, el e mai harnic, vorbeste dimineata".

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, ca formatiunea pe care o conduce cere Opozitiei sa revina in Parlament pentru a vota introducerea rezultatelor referendumului din 2009, privind un Parlament unicameral cu 300 de membri, urmand ca aceasta decizie sa fie validata printr-un referendum desfasurat odata cu alegerile locale.

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#USL nu revine Parlament, #USL nu intoarce Parlament, #USL vot ridicare imunitate Boldea, #usl modificare constitutie , #USL