Victoria Azarenka, dialog incendiar la conferința de presă! Bielorusa a luat foc când a fost întrebată de manifestările pro-Putin și de tatăl lui Djokovic: "Vreți să mă provocați!"

Joi, 26 Ianuarie 2023, ora 15:39
4698 citiri
Victoria Azarenka, dialog incendiar la conferința de presă! Bielorusa a luat foc când a fost întrebată de manifestările pro-Putin și de tatăl lui Djokovic: "Vreți să mă provocați!"
Victoria Azarenka

Bielorusa Victoria Azarenka a pierdut în semifinale la Australian Open partida cu kazaha Elena Rybakina.

La finalul partidei, în cadrul conferinței de presă, bielorusa Victoria Azarenka a fost întrebată ce părere are despre ce s-a întâmplat la Melbourne Park, cu tatăl lui Djokovic, care s-a fotografiat cu susținători ai lui Putin.

Dialogul a fost unul tensionat

- Reporter: A fost o întreagă dezbatere despre prezența jucătorilor ruși și bieloruși aici. Sunt sigur că ai auzit de incidentul cu tatăl lui Novak. E dificil când intri pe teren să îți scoți astea din minte? Vă afectează?

- Victoria Azarenka: Alți jucători sunt afectați de... ce exact mă întrebi?

- Lucruri care pot distrage, faptul că se discută mereu despre aceste subiecte.

- Se discută de către cine?

- De toată lumea, social media.

- Tu ești aici și vorbești despre asta deci cu siguranță vrei să aduci subiectul în față. Nu știu ce vrei să îți spun.

- Dacă poți să te distanțezi complet. Dacă te îngrijorează în vreun fel. Te gândești cât de dificil poate fi acum pentru Novak?

- Nu știu ce legătură are cu Novak, să spun drept... Am vorbit cu un agent de securitate care mă însoțește la antrenamente și pe care îl știu de ani buni. Mi-a spus că a fost un incident. Nu înțeleg de ce tot aduceți asta în discuție, care e scopul. Aceste incidente n-au legătură cu jucătorii, dar voi tot aduceți jucătorii în discuția asta.

Dialogul a continuat, iar Azarenka s-a enervat: Orice răspuns îți voi da, lucrurile vor fi întoarse cum vreți voi. E o întrebare provocatoare! Tu ești jurnalist de sport, eu sunt sportiv, de ce vorbim despre asta?

#Victoria Azarenka, #Elena Rybakina, #tata djokovic, #Novak Djokovic, #Australian Open , #Australian Open