Fotomodelul care câștigă lunar o avere, clasificând organele genitale ale bărbaților: "Dominarea și umilirea lor este plăcerea mea"fOTO

Duminica, 13 Noiembrie 2022, ora 19:26
3377 citiri
Fotomodelul care câștigă lunar o avere, clasificând organele genitale ale bărbaților: "Dominarea și umilirea lor este plăcerea mea"fOTO
Victoria Lit face bani frumoși FOTO facebook

Un model care câștigă o avere în fiecare lună a declarat că evaluarea organelor genitale ale bărbaților este "plăcerea ei vinovată".

Victoria Lit face peste 20.000 de euro lunar prin intermediul paginilor Sugar Daddies și OnlyFans.

Tânăra a declarat pentru Daily Star că aderarea la această platformă a reprezentat o schimbare de 180 de grade în viața ei. "Viața mea s-a schimbat complet odată cu rețelele de socializare pentru adulți și sunt în vârful carierei mele", a declarat Victoria Lit despre noul ei job.

Victoria Lit a reușit chiar să îmbunătățească serviciile oferite de acest tip de platforme, oferindu-le celor mai fideli abonați ai săi (pe care i-a botezat drept "sugar daddies") un serviciu special pentru a discuta cu ei în mod virtual și a încerca să le îndeplinească unele dintre fantezii.

"Interacțiunea mea preferată cu fanii este atunci când ajung să le evaluez organele genitale. Cred că este atât de distractiv, iar bărbații vor sinceritate. Unii bărbați îmi spun să le zic că penisul lor este prea mic și că nici măcar nu ar încăpea în mine. Să îi domin și să îi umilesc este întotdeauna plăcerea mea vinovată", a mărturisit fata.

În plus, modelul a dezvăluit ce face cu banii pe care îi dau clienții. "Înseamnă doar că pot cumpăra haine mai frumoase pe care să le port pentru ei. Când le spun că am cumpărat asta cu banii pe care mi i-au trimis se emoționează foarte tare, se simt speciali și data viitoare trimit mai mult", a mărturisit Victoria Lit.

#Victoria Lit, #bani, #evaluare organe genitale masculine, #fotomodel, #anglia, #OnlyFans , #stiri sex
Comentarii