Derapajul lui Viktor Orban privind ”amestecul raselor”, criticat și de SUA: ”O retorică de această natură este de neiertat”

28 Iulie 2022 - Derapajul lui Viktor Orban privind ”amestecul raselor”, criticat și de SUA: ”O retorică de această natură este de neiertat”

Diplomația americană a transmis joi, 28 iulie, că discursul premierului Ungariei, Viktor Orban, despre ”amestecul de rase” este ”de neiertat”, relatează AFP.

Viktor Orban declaratii Tusnad

Un lider PNL cere ieșirea de la guvernare a UDMR în urma declarațiilor scandaloase ale lui Viktor Orban: ”Nu putem accepta politica separatistă pe care o duce”

28 Iulie 2022 - Un lider PNL cere ieșirea de la guvernare a UDMR în urma declarațiilor scandaloase ale lui Viktor Orban: ”Nu putem accepta politica separatistă pe care o duce”

Președintele PNL Satu-Mare, deputatul Adrian Cozma, consideră că UDMR trebuie să iasă de la guvernare, acuzându-i pe liderii partidului că ”au aplaudat” la declarațiile de la Tușnad ale

Cum își apără Viktor Orban discursul împotriva ”amestecului de rase” în Europa: ”Un punct de vedere cultural, civilizaţional”

28 Iulie 2022 - Cum își apără Viktor Orban discursul împotriva ”amestecului de rase” în Europa: ”Un punct de vedere cultural, civilizaţional”

Premierul Ungariei, Viktor Orban, aflat joi, 28 iulie, într-o vizită în Austria, a apărat ”un punct de vedere cultural” ungar după discursul său virulent din weekend împotriva

Comitetul Internaţional Auschwitz, ”îngrozit” de afirmațiile premierului Ungariei, făcute în România: ”Discurs stupid şi periculos”

26 Iulie 2022 - Comitetul Internaţional Auschwitz, ”îngrozit” de afirmațiile premierului Ungariei, făcute în România: ”Discurs stupid şi periculos”

Comitetul Internaţional Auschwitz a solicitat Uniunii Europene marți, 26 iulie, să se delimiteze de ”insinuările rasiste” ale premierului Ungariei, Viktor Orban, relatează AFP.

Viktor Orban despre autoritatile romane: Au fost cu duiumul declaratii lipsite de respect fata de maghiari

26 Iulie 2014 - Viktor Orban despre autoritatile romane: Au fost cu duiumul declaratii lipsite de respect fata de maghiari

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a spus, sambata, la Baile Tusnad, ca este nevoie de respect in relatiile romano-ungare, sustinand ca daca el nu a facut nicio declaratie lipsita de respect la adresa

Iertare - nem tudom hungarian (Opinii)

24 Iulie 2011 - Iertare - nem tudom hungarian (Opinii)

S-au aprins din nou spiritele la Tusnad. Se dovedeste ca unde glasuieste Laszlo Tokes e prilej de scandal.

Top 3 știri din presa centrală

Republica Moldova se pregătește pentru alegeri prezidețiale și referendum pentru aderarea la Uniunea Europeană
Alegerile prezidenţiale şi referendumul privind aderarea la Uniunea Europeană (UE), iniţiat de şefa statului, Maia Sandu, vor fi organizate...

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota...

Cine sunt primarii care au atras companii de top în orașele din România
Timișoara și Brașov, două orașe conduse de primari USR, au atras în ultimii ani companii de top care au investit sute de milioane de lei în...
  1. Precizare pentru bărbații ucraineni aflați în străinătate, apți de serviciul militar. Noua prevedere din legea mobilizării
  2. Cine sunt primarii care au recuperat hectare de spații verzi din mâinile mafiei imobiliare
  3. Sinceritatea unui hotelier român rămas fără clienți: "Mă plictisesc îngrozitor. În ultimele 45 de zile am fost vizitat de două grupuri de turiști și o echipă de control. Atât"
  4. Cine sunt femeile pe care Dreapta Unită le trimite în Parlamentul European
  5. Noua comoară energetică din inima Europei. Investiția care schimbă jocul și dă o lovitură neașteptată Chinei
  6. Românii care folosesc dispozitive pentru a lăsa impresia că lucrează: "Șefilor li se pare acum că sunt mult mai implicat"
  7. Mesajul trist al lui Cristian Tudor Popescu: "Cu părere de rău vă anunț că aici e capătul"
  8. Cine sunt primarii care au atras companii de top în orașele din România
  9. Experții avertizează asupra unui mare pericol: Catastrofa ce ar putea lovi SUA, provocând pagube de 300 de miliarde
  10. Verdict oficial în cazului celei mai așteptate autostrăzi din România. Când va fi gata A7: „Nu avem emoții!”