Gafa uriașă a unei importante membre PNL. Ce a spus despre obiceiul de a bea al Reginei Elisabeta a Angliei. ”Prima sticlă i-a fost adusă de prințul Charles acum 16 ani”

Miercuri, 02 Februarie 2022, ora 18:38
9786 citiri
Gafa uriașă a unei importante membre PNL. Ce a spus despre obiceiul de a bea al Reginei Elisabeta a Angliei. ”Prima sticlă i-a fost adusă de prințul Charles acum 16 ani”
Violeta Vijulie susține că Regina Marii Britanii bea seara mai multe pahare de Murfatlar FOTO Facebook / Violeja Vijulie

Violeta Vijulie, fosta șefă a Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici susținută de PNL, a postat un mesaj controversat pe pagina de Facebook prin care îndeamnă românii să fie mândri de originile lor.

Citând ca sursă ”netul”, aceasta susține că Regina Marii Britanii bea doar vin românesc.

Mai mult, pentru că ”solul binecuvântat transmite strugurilor niște energii pozitive nemaiîntâlnite în alte locuri”, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii consumă zilnic mai multe pahare, fiind convinsă de beneficiile asupra longevității, mai scrie liberala.

”Nu e un îndemn să beți mai mult, ci să beți cu măsură numai vin românesc, că Regina Marii Britanii! Via Casă Regală a României. Regina Elisabeta a Angliei bea doar vin românesc.

De ani buni regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii bea numai vin românesc fiind pur și simplu îndrăgostită de acesta.

Prima sticlă i-a fost adusă de prințul Charles acum 16 ani și de atunci nu mai suportă să pună gură pe vinuri din alte țări.

Elisabeta a ajuns deja la venerabila vârstă de 95 de ani și este convinsă că una dintre cauzele longevității și a stării sale bune de sănătate este vinul românesc. În fiecare zi după micul dejun regina savurează un pahar de Feteascǎ Neagrǎ apoi la prânz 1-2 pahare de vin alb adus special de la gospodării din zona Vrancei, la ora 5 după ceai paharnicul regal ii servește un păhăruț de vin alb de Cotnari care se pare că este preferatul ei, iar fiecare seară și-o încheie cu câteva cupe de argint pline cu vin de Murfatlar”, a scris Violeta Vijulie.

Vorbind despre calitățile unice ale vinului românesc, aceasta îndeamnă românii să își prețuiască pământul pe care s-au născut.

”Acum câțiva ani, intrigați de pasiunea Elisabetei pentru aceste vinuri, mai mulți din consilierii reginei în frunte cu marele vistiernic, care era îngrijorat de sumele mari de bani cheltuite de regină pe licoarea românescă, au cerut cercetătorilor britanici de la Academia Regală să facă un set de analize amănunțit al compoziției acestor vinuri iar rezultatul a fost uimitor. Se pare că vinul românesc are niște calități unice în lume, și asta în primul rând din cauza solului binecuvântat ce transmite strugurilor niște energii pozitive nemaiîntâlnite în alte locuri, ce pot prelungi viață cu până la 18 de ani și jumătate.

După ce analizele au fost publicate, consilierii reginei nu și-au mai făcut griji ba chiar o sfătuiesc pe regina să consume acest elixir românesc cât mai des. Iată așadar încă un exemplu despre cum străini de cel mai înalt rang prețuiesc țară noastră, și poate că este un semn că ar trebui să fim mai mândri de originile noastre și de pământul pe care ne-am născut.

Sursă:net”, se mai arată în mesaj.

Reacțiile ironice ale internauților

În comentariile făcute la postare, mai multe persoane au subiniat ridicolul afirmațiilor acesteia.

”Și bagă și mici de la Cocoșatu' și am auzit că la micii ăia bagă și un pet de Bucegi. Și a mai zis că țigări ca Mărășești mai rar...”, a scris un cititor.

”Nu bea cam mult??? Din postare iese că bea vreo 5-6 pahare de vin pe zi, asta înseamnă o sticlă de vin pe zi lejer. Plus că le amestecă. Vinuri dulci cu demisec sau sec. În aceeași zi. Complicat!”, este un alt comentariu.

”Ce invenții de proastă calitate naționalist/comunistă. Mai rămânea să ne spui că apucăturile cu poșirca moldovenească le-a căpătat după sindrofia cu Elena Ceaușescu din 1978”, a scris un alt cititor.

Potrivit G4Media, textul este, de fapt, un pamflet publicat în 2017 de site-ul de ironii Socialistul.com, dar Violeta Vijulie nu îl atribuie corect, ci scrie ”Sursă:net”.

Citește și:
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Senatoarea Diana Șoșoacă a intrat în atenția presei de la Kiev, după declarațiile privind anexarea unor teritorii care au aparținut în trecut României. Publicația FOCUS îi dedică un...
Corina Crețu, după accidentul feroviar de la Galați: ”România este ţara europeană cu cea mai mare rată de mortalitate în sistemul de transport”
Corina Crețu, după accidentul feroviar de la Galați: ”România este ţara europeană cu cea mai mare rată de mortalitate în sistemul de transport”
După accidentul feroviar produs sâmbătă seara în Gara CFR Galaţi în urma căruia patru persoane au fost rănite, europarlamentarul Corina Creţu a preciza că este imperios necesară...
#vin romanesc, #regina Marii Britanii, #Violeta Vijulie, #PNL , #stiri PNL