O actriță celebră dezvăluie că a fost violată. "A fost ca o bătaie... îmi era frică să nu fiu sufocată"

Sambata, 21 Ianuarie 2023, ora 09:06
19720 citiri
O actriță celebră dezvăluie că a fost violată. "A fost ca o bătaie... îmi era frică să nu fiu sufocată"
Actriţa Brooke Shields în tinerețe FOTO wwd.com

Actriţa Brooke Shields a dezvăluit că a fost violată la începutul carierei sale la Hollywood, în Pretty Baby: Brooke Shields, un documentar care a fost prezentat în avantpremieră la Festivalul de Film de la Sundance din Statele Unite, relatează AFP.

Fostul model a păstrat secretă identitatea agresorului ei, dar a spus că s-a întâlnit cu bărbatul - pe care îl cunoştea - la scurt timp după absolvirea facultăţii şi a crezut că vor discuta despre participarea sa la un casting pentru un nou film. Bărbatul a dus-o înapoi la hotel, spunând că vrea să cheme un taxi pentru ea din camera ei. În schimb, el a mers la baie înainte de a ieşi gol şi a o viola, a spus ea.

„A fost ca o bătaie... îmi era frică să nu fiu sufocată sau ceva de genul ăsta”, mărturiseşte actriţa în documentar. „Nu m-am chinuit prea mult. Eu nu am făcut-o. Eram complet împietrită. Am crezut că „nu”-ul meu ar fi trebuit să fie suficient. Şi m-am gâdnit doar: Rămâi în viaţă şi pleacă. După agresiune, Brooke Shields îşi aminteşte că a sunat un prieten care lucra în domeniul securităţii, Gavin de Becker, care i-a spus: „Este viol”, la care ea a răspuns: „Nu sunt pregătită să cred asta”. Până acum, actriţa nu vorbise niciodată public despre agresiunea la adresa ei.

Această revelaţie, care face ecou valului #MeToo, este unul dintre multele momente emoţionante din film, care va fi lansat pe platforma de streaming Hulu în două părţi. Prima parte este dedicată sexualizării intense la care a fost supusă Brooke Shields la o vârstă foarte fragedă, în special în timpul unei şedinţe foto nud la vârsta de 10 ani, precum şi după apariţia ei la 11 ani în filmul Pretty Baby în care a jucat rolul unei fete prostituate.

Actriţa, care are acum 57 de ani, a spus că este „momentul potrivit din viaţa (ei)” pentru a apărea într-un documentar.

Brooke Shields şi-a început cariera în film şi televiziune la vârsta de 11 luni. Cunoscută din filme ca „Blue Lagoon”, „Pretty Baby” şi „Endless Love”, ea a jucat în serialele „Jane the Virgin” (CW) şi „Suddenly Susan” (NBC).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Frumoasa actriță din Las Fierbinți și-a surprins fanii cu ultimul anunț: ”Într-un tărâm magic, unde visele devin realitate”
Frumoasa actriță din Las Fierbinți și-a surprins fanii cu ultimul anunț: ”Într-un tărâm magic, unde visele devin realitate”
Actrița Anca Dumitra (36 de ani), cunoscută pentru rolul Gianinei din Las Fierbinți, a făcut un anunț surprinzător pe rețelele sociale. „Într-un tărâm magic, unde visele devin...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#viol, #Hollywood, #Brooke Shields, #actrita , #actori