Prima mărturie a mamei fetelor violate din Brașov: „Dacă mergeam atunci după ele, îmi dădea în cap”

Luni, 14 Noiembrie 2022, ora 08:14
7550 citiri
Prima mărturie a mamei fetelor violate din Brașov: „Dacă mergeam atunci după ele, îmi dădea în cap”
Bărbatul acuzat că a violat două fetițe de 10 și 12 ani a fost arestat preventiv

Mama celor două fetițe de 10 și 12 ani, răpite din județul Brașov și violate de un bărbat, recidivist, pe care tatăl îl cunoscuse cu trei săptămâni în urmă a declarat pentru Antena 3 CNN că pedofilul a încercat să îi cumpere pe părinți cu un bidon de bere și un pachet de țigări.

„Îl cunoaștem de vreo 3 săptămâni (pe agresor - n.r.). S-a împrietenit cu soțul meu. Şi lucra aici pe stradă, punea pavaje și apoi zice: "nu-mi face o cafea, doamnă? Mă duc eu să-ți cumpăr o pungă de cafea și e un zahăr". A adus, i-am făcut cafea, i-am dus afară la poartă.

După aia a mai venit pe la noi, a mai adus niște pulpe ca să facem mâncare, că a vrut să facă grătar atunci, dar n-a putut și seara a venit cu un bidon de bere la noi și un pachet de țigări și zice "doamnă, nu lași fetele să vină până la noi să facem un grătar?". Şi zice "se joacă și cu copiii", dacă mai sunt copii p-acolo unde stătea el. Am zis că nu.

Și după aia ne-am hotărât amândoi, am zis hai să meargă două ore. S-au făcut două ore şi am sunat la telefon, închis toată noaptea, am sunat şi la 23:00, și la 2:00, și la 4:00 nimic”, a povestit femeia pentru Antena 3 CNN.

Întrebată de ce a așteptat să treacă noaptea pentru a se duce după fetițe, femeia a spus că se temea. „Am zis că vine acasă (de asta a aşteptat o noapte - n.r.), dacă mergeam atunci după ele, îmi dădea în cap. Spuneau (fetele - n.r.) că are două topoare în mașină, cuţit", a declarat mama fetelor răpite şi abuzate din Braşov.

Cele două surori din comuna braşoveană Vama Buzăului, care au fost răpite şi violate de către un prieten al concubinului mamei, Poliţia fiind anunţată de dispariţia la lor după mai bine de 12 ore, au fost scoase din familie şi se află sub protecţia celor de la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Braşov.

Mama fetelor a fost de acord cu acest lucru. Copilele frecventau şcoala, iar familia lor nu se afla în atenţia asistenţilor sociali de la primăria comunei unde are domiciliul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Bărbatul din Brașov care s-a înecat cu mâncare a fost operat de medici, dar a murit după două ore
Bărbatul din Brașov care s-a înecat cu mâncare a fost operat de medici, dar a murit după două ore
Un bărbat de 57 de ani, din Brașov s-a înecat cu mâncare în timp ce lua masa la un restaurant. Conform stirileprotv.ro, doi chirurgi din Capitală au fost trimiși ca să-l opereze, însă...
Zeci de turiști, amendați după ce au intrat cu ATV-uri în pădurile din Brașov. La cât se ridică sancțiunile
Zeci de turiști, amendați după ce au intrat cu ATV-uri în pădurile din Brașov. La cât se ridică sancțiunile
Inspectoratul de Jandarmi Braşov a amendat, la sfârşitul săptămânii trecute, zeci de persoane care au intrat cu autovehicule de teren, ATV-uri sau motociclete în zone protejate. Valoarea...
#violator, #brasov, #fetite, #bere, #tigari , #eveniment