Roman, despre Violeta Alexandru: A "mostenit" 19.000 de dosare nesolutionate si le-a adus la zero. Sincer, nu am inteles de ce a fost schimbata

Marti, 29 Decembrie 2020, ora 23:45
7332 citiri
Roman, despre Violeta Alexandru: A "mostenit" 19.000 de dosare nesolutionate si le-a adus la zero. Sincer, nu am inteles de ce a fost schimbata
Florin Roman a devenit cel mai critic lider PNL la adresa lui Ludovic Orban

Deputatul PNL Florin Roman afirma ca Violeta Alexandru a fost unul dintre cei mai buni ministri din Guvernul PNL, aratand ca nu intelege de ce a fost schimbata din functia de ministru al Muncii, dupa ce a "mostenit" peste 19.000 de dosare nesolutionate si "le-a adus la zero, intr-un an".

"Politic, Violeta poarta tinicheaua unui loc 3 pe Bucuresti, dar aici, practic a cazut victima celor care au negociat prost pentru PNL pe Capitala, asa cum au facut si cu structura noului guvern, unde din pacate, din toti asii, noi nu am tras nici unul", sustine Roman.

"A fost unul din cei mai buni ministri ai Guvernului PNL! A "mostenit" peste 19.000 de dosare nesolutionate si le-a adus la ZERO, intr-un an. Sincer, nu am inteles, de ce a fost schimbata! Ca de altfel multi romani! Nimeni nu e ministru pe viata, dar sa schimbi lucrurile cand ele merg bine, nu prea pot intelege! Victoria nu este doar un alt prenume al Violetei Alexandru, ci si o tinta pe care ministra liberala a atins-o! A muncit enorm, a fost modesta si cum se spune, si-a vazut de treaba!", a afirmat Florin Roman, marti seara, intr-o postare pe Facebook.

El a facut referire la negocierile politice atat pentru Bucuresti, cat si cele pentru structura Guvernului.

"Politic, Violeta poarta tinicheaua unui loc 3 pe Bucuresti, dar aici, practic a cazut victima celor care au negociat prost pentru PNL pe Capitala, asa cum au facut si cu structura noului guvern, unde din pacate, din toti asii, noi nu am tras nici unul! Pentru munca ta si reprezentarea PNL in guvern, un sincer bravo, Victoria Violeta Alexandru!", a incheiat Florin Roman.

In postari anterioare, el a criticat faptul ca fostul ministru al Sanatatii Nelu Tataru si fostul ministru de Interne Marcel Vela nu au fost invitati, in mod simbolic, la debutul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19. "Un simplu multumesc pentru ce au facut in timpul pandemiei era suficient. In schimb l-au invitat pe controversatul deputat PSD, Streinu Cercel!", a scris Roman.

In sedinta Biroul Politic National al PNL de saptamana trecuta, prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan, dar si Florin Roman l-au acuzat pe Ludovic Orban ca a cedat ministere importante doar pentru a-si asigura presedintia Camerei Deputatilor. Rares Bogdan a reprosat cedarea Ministerului Dezvoltarii, iar Roman l-a acuzat pe Orban ca incearca sa-l intimideze si l-a amenintat ca va face turul Romaniei pentru a le spune primarilor ca a vandut partidul pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

Guvernul cu o singura femeie si 20 de barbati. Cum isi incalca coalitia PNL-USR PLUS-UDMR propriul program de guvernare

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
Coaliția menține suspansul privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. PNL: ”O analiză de etapă”
Coaliția menține suspansul privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. PNL: ”O analiză de etapă”
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni, 22 aprilie, că din punctul de vedere al liberalilor, medicul Cătălin Cîrstoiu are o foarte bună reputaţie ca manager şi medic...
#roman, #PNL, #Violeta, #alexandru, #schimbare, #ministru, #munca , #stiri Violeta Alexandru