Deputatul PDL Viorel Carare si-a facut drum la PP-DD
Viorel Carare / stiri Viorel Carare
Deputatul Viorel Carare, care a demisionat de curand din PDL, a anuntat ca va candida din partea partidului lui Dan Diaconescu pentru un nou mandat de parlamentar. Viorel Carare, vicepresedinte al PDL Vaslui, a demisionat din partid la inceputul lunii octombrie, in urma unor conflicte in cadrul organizatiei. La scurt timp s-a inscris in PP-DD, unde a devenit chiar presedinte al organizatiei de la Vaslui a acestui partid. El a negat ca ar fi traseist politic. "Nu pot fi acuzat de traseism politic, avand in vedere ca am fost dat jos din barca PDL. Acum, cei de la PP-DD m-au luat in barca lor si, la propunerea conducerii centrale a partidului, am acceptat sa preiau interimatul functiei de presedinte al organizatiei judetene Vaslui a acestei formatiuni", a declarat, duminica, Viorel Carare, citat de Mediafax. Carare va candida pentru un nou mandat de parlamentar pe listele PP-DD, in acelasi colegiu din Vaslui pe care il ...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Viorel Carare, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Viorel Carare
Viorel Carare
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Viorel Carare, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.