Catarama candideaza la sefia PNL: Daca voi fi ales, partidul va fi de acord cu casatoriile homosexuale. Sunt un mic Trump

Marti, 16 Mai 2017, ora 16:48
4858 citiri
Catarama candideaza la sefia PNL: Daca voi fi ales, partidul va fi de acord cu casatoriile homosexuale. Sunt un mic Trump
Foto: Facebook/Viorel Catarama

Viorel Catarama si-a depus, marti, candidatura pentru sefia Partidului National Liberal, in prezenta a trei sustinatori.

El a transmis ca, daca el va fi viitorul lider al partidului, liberalii vor fi de acord cu casatoriile homosexuale.

"Daca voi fi ales, PNL va fi de acord cu casatoriile homosexuale si va fi de acord cu adoptiile de catre aceste familii a copiilor. Fac aceasta declaratie in baza moralei crestine - piatra de temelie a dreptei - si pot sa justific aceasta afirmatie. (...)

Noi suntem crestini, cartea noastra de capatai e Biblia. In Biblie spune ca Dumnezeu a facut pe om si i-a dat anumite calitati. Homosexualii au aceasta inclinatie nu pentru ca asa e cool, ci pentru ca asa sunt ei, asa simt. Dumnezeu a ingaduit ca acesti oameni sa aiba aceasta inclinatie, nu este o boala care poate fi tratata, este un dat. Daca Dumnezeu a ingaduit ca acesti oameni sa existe, cum poate sa vina un muritor si sa nu fie de acord cu ce a spus Dumnezeu sau cu ce a facut Dumnezeu", a declarat Viorel Catarama.

Catarama a mai spus ca isi doreste sa aiba succesul pe care Donald Trump l-a avut la alegerile prezidentiale din SUA, afirmand ca este "un mic Trump al PNL in acest moment".

"Eu sunt un om independent. Eu, in acest moment, plec mai bine un pic decat a plecat Donald Trump in America. Imi doresc sa am succesul pe care l-a avut Donald Trump in America pentru ca stiu ca asta e calea de urmat - nu mai trebuie sa facem compromisuri, ci trebuie sa ne asumam ideologia si sa luptam pentru ideologia noastra si pentru electoratul nostru. Eu sunt un mic Trump al PNL in acest moment. Deocamdata activitatea mea se desfasoara in PNL, iar PNL are ca obiectiv sustinerea presedintelui Iohannis pentru obtinerea unui nou mandat", a precizat Viorel Catarama.

Referitor la faptul ca la prezentarea motiunii sale au venit doar trei sustinatori liberali, iar contracandidatii sai Ludovic Orban si Cristian Busoi au fost sustinuti de zeci de membri ai partidului, Catarama a spus ca "pentru o fotografie de grup" nu avea rost sa plece de la serviciu si sa vina la Bucuresti.

"Puteam foarte usor sa vin si eu cu 100 sau 200 de sustinatori pentru o fotografie de familie. Cei care ma sustin pe mine muncesc din greu si am ajuns la concluzia ca nu are rost sa-si ia concediu de odihna sau fara plata ca sa vina la Bucuresti doar pentru o fotografie de grup", a explicat Catarama.

De asemenea, in acelasi context, el a subliniat ca i se pare "imoral" ca o organizatie a partidului sa sustina un candidat inainte ca acesta sa-si prezinte motiunea.

Citeste si Orban si Busoi si-au depus candidatura la sefia PNL. Turcan renunta

Citește și:
Președintele Consiliului European vine în România. Anunțul, făcut după vizita lui Klaus Iohannis la Bruxelles
Președintele Consiliului European vine în România. Anunțul, făcut după vizita lui Klaus Iohannis la Bruxelles
Preşedintele Klaus Iohannis îl va primi luni, 27 martie, la Palatul Cotroceni, pe preşedintele Consiliului European, Charles Michel. Anunțul a fost făcut vineri, 24 martie, de...
Ce s-a discutat la Consiliul European. Explicațiile președintelui României, Klaus Iohannis
Ce s-a discutat la Consiliul European. Explicațiile președintelui României, Klaus Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis a participat, joi şi vineri, la Consiliul European de la Bruxelles, transmite Administraţia Prezidenţială. Astfel, Consiliul European a luat notă de mandatele...
#Viorel Catarama presedintie PNL, #Catarama candideaza alegeri PNL, #Catarama alegeri presedinte PNL , #stiri Viorel Catarama