Catarama vrea sa candideze la Primaria Capitalei UPDATE Busoi spune ca mai sunt si altii

Duminica, 06 Mai 2018, ora 14:09
4343 citiri
Catarama vrea sa candideze la Primaria Capitalei UPDATE Busoi spune ca mai sunt si altii
Foto: Facebook/Viorel Catarama

Prim-vicepresedintele PNL Sector 2, Viorel Catarama, vrea sa candideze din partea liberalilor pentru functia de primar general al Capitalei in 2020.

"Va anunt ca imi voi depune candidatura pentru nominalizarea la functia de candidat al PNL pentru Primaria Generala", a spus Viorel Catarama, duminica, la sedinta PNL Bucuresti.

El a fost aplaudat de liberalii prezenti la conferinta Organizatiei Bucuresti a PNL, organizata la Palatul Parlamentului.

"In Bucuresti ni s-a spus ca dreapta unita o va invinge pe Firea. Nu e adevarat. PNL o va bate pe Firea, pentru ca singurul partid de dreapta din Romania suntem noi. De un an sunt colegi care imi vorbesc de o alianta condusa de dl Ciolos, un impostor politic care a supt din seva PNL si l-a tradat.

Mi se spune ca sunt structuri ale statului, ca sunt indivizi ca lucreaza la nu stiu ce laboratoare secrete ca nu PNL sa castige alegerile. Nimeni nu e platit din bani publici sa creeze sau sa ingroape partide. Noi suntem un partid care avem toate sansele si toate atuurile sa castigam alegerile.

Cu o conditie - sa eliminam elementele socialiste din discursul nostru, sa eliminam din mijlocul nostru pe cei care propaga in spatiul public ideile socialiste, ma refer la dl senator Zamfir, care ne-a facut atata si atata rau, sa adoptam un program de dreapta si sa ne focusam spore electoratul care voteaza dreapta", a mai spus Catarama.

UPDATE Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a declarat, cu privire la anuntul lui Viorel Catarama, ca trebuie vazute care vor fi toate optiunile din partid si facuta apoi o evaluare in baza unor criterii obiective.

"Mai e mult timp pentru ca aceste persoane sa confirme sau nu. In calitate de presedinte, trebuie sa vad toate optiunile si trebuie sa ne supunem unor criterii obiective. Apreciez faptul ca dumnealui a anuntat aceasta intentie. Chiar daca nu au anuntat-o public, mai sunt si alti colegi din organizatia de Bucuresti care si-ar dori sa intre in lupta. Vom vedea la momentul respectiv", a spus Busoi.

Citeste si Catarama: E o grupare in PNL care vrea sa-l puna presedinte pe Bolojan si sa "ingroape" partidul in coalitie cu Ciolos

#Viorel Catarama Primaria Capitalei 2020 , #stiri Viorel Catarama