Prima reactie a fostului sef SPP Dumitru Iliescu, dupa aparitia STENOGRAMELOR cu el si Hrebenciuc. "Ne-am intalnit ca sa ma ajute sa-mi angajez fiica somera"

Sursa: Gandul
Marti, 21 Octombrie 2014, ora 09:15
139 citiri
Fostul sef al Serviciului de Paza si Protectie (SPP), Dumitru Iliescu, care i-ar fi furnizat deputatului PSD Viorel Hrebenciuc informatii dintr-un dosar al DNA care il viza, a recunoscut ca s-a intalnit cu Hrebenciuc in august, dar spune ca doar i-a cerut social-democratului sa il ajute sa-si angajeze fiica somera, potrivit unui interviu acordat postului B1 TV.

Fostul sef al SPP recunoaste ca s-a intalnit cu Viorel Hrebenciuc si a purtat o discutie, pe data de 13 august 2014, cu deputatul, ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.