De la varful PSD, Viorel Hrebenciuc tragea sforile in CNA. De ce a fost condamnata Laura Georgescu la 4 ani si 4 luni de inchisoare

de Ionel Stoica , Redactor-sef adjunct Ziare.com
Luni, 08 Iunie 2020, ora 00:59

   

De la varful PSD, Viorel Hrebenciuc tragea sforile in CNA. De ce a fost condamnata Laura Georgescu la 4 ani si 4 luni de inchisoare
Fostul deputat PSD, Viorel Hrebenciuc (67 de ani), a avut o contributie semnificativa nu numai la numirea Laurei Georgescu in functia de membru al Consiliului National al Audiovizualului, "parlamentarul intervenind in mod direct la nivelul altor membri ai CNA pentru a vota in favoarea Laurei Georgescu ca presedinte."

Astfel explica judecatorii Tribunalului Bucuresti o parte din motivele pentru care fosta sefa CNA, Laura Georgescu, a dat curs solicitarilor lui Viorel Hrebenciuc. In principal era vorba de a face tot ce este posibil ca institutia publica sa revina asupra deciziei prin care a fost retrasa licenta pentru postul de televiziune Giga TV, controlat de fostul primar PDL al orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, zis Pinalti.

Un ciudat joc de culise, pentru ca un deputat PSD isi folosea influenta de lider de partid in favoarea unui adversar politic. Totul se intampla in 2013, cand Viorel Hrebenciuc era in apogeul puterii sale. El era atunci membru al Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, functie care ii conferea automat calitatea de membru al organului central de conducere si de decizie al PSD - Comitetul Executiv National.

"Sa-ti dea Dumnezeu sanatate!"Din aceasta pozitie, el putea decide numirile facute de PSD in institutiile publice. Laura Georgescu a fost numita in CNA in decembrie 2012, la propunerea guvernului condus de Victor Ponta (PSD), pentru un mandat de 6 ani, pe care l-a dus pana la capat, chiar daca a fost trimisa in judecata in iulie 2015."Omul are licenta," ii comunica Laura Georgescu, lui Viorel Hrebenciuc, pe 1 octombrie 2013. "Vreau sa-ti dea Dumnezeu sanatate cat imi doresc si mie! Da," era incantat fostul deputat PSD. Combinatiile care l-au facut celebru in politica ii reusise inca o data.

SentintelePe 24 decembrie 2019, Tribunalul Bucuresti a dat prima decizie in acest caz. Laura Georgescu a fost condamnata in acest caz la 4 ani si 4 luni de inchisoare pentru abuz in serviciu si instigare la la fals in inscrisuri sub semnatura privata.

O alta parte a acuzatiilor viza modul in care Laura Georgescu ar fi cerut unor angajati CNA sa intocmeasca reclamatii false la adresa unor posturi TV si care au fost solutionate prin sancsionarea a 11 posturi de televiziune.

Si ceilalti trei protagonisti ai dosarului au fost gasiti vinovati. Viorel Hrebenciuc a fost condamnat la 3 ani de inchisoare pentru folosire a influentei de lider PSD in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, iar Gheorghe Stefan a primit 3 ani si 9 luni de inchisoare pentru instigare la folosirea influentei de lider politic.

Narcisa Iorga, fost membru CNA, a fost condamnata la 3 ani de inchisoare pentru instigare la folosirea influentei de lider politic.

Potrivit deciziei Tribunalului Bucuresti, CNA si Laura Georgescu trebuie sa plateasca in total daune de 30.000 de lei catre doua televizuni (20.000 de lei pentru Antena 3 si 10.000 de lei pentru Nasul TV) care ar fi fost sanctionate pe nedrept.

Decizia a fost data in prima instanta, hotararea definitiva va fi luata de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti. Motivarea acestei sentinte a fost publicata la sfarsitul lunii trecute, iar cele mai importante pasaje sunt publicate de Ziare.com.

Probele cheieMarturiile angajatilor CNA si interceptarile telefonice sunt probe -cheie in acest caz. Pe de alta parte, Viorel Hrebenciuc a recunoscut acuzatiile DNA. Conform motivarii judecatorilor, fostul deputat PSD si-a justificat actiunile din punct de vedere politic, aratand ca a actionat in modul retinut de procurorii DNA pentru a inlatura un scandal politic ce ar fi putut avea loc la momentul respectiv, in plina campanie electorala, postul Giga TV apartinand unui membru al unui partid politic oponent.

Ceilalti inculpati din dosar au negat acuzatiile DNA si au sustinut ca sunt nevinovati.

Potrivit sentintei, "Pinalti" a pledat initial vinovat in acest caz si a cerut judecarea in forma simplificata, ceea ce i-ar fi adus o sentinta redusa cu o treime. In timpul procesului insa, fostul primar al orasului Piatra Neamt a aratat, in mai multe randuri, ca prin actiunile sale a incercat doar sa repare o nedreptate ce i se facuse, ca a consultat mai multi avocati, juristi, care le-au sfatuit in sensul in care a actionat.

Toate aceste sustineri au determinat instanta sa retina ca in fapt, Gheorghe Stefan nu a recunoscut fapta de savarsirea careia era acuzat, astfel ca fata de acesta nu a mai fost facuta aplicarea prevederilor privind reducerea pedepsei.

Sentintele, spre maximumSentintele in acest caz au fost date spre maximul prevazut de Codul penal in cazul infractiunilor pentru care au fost gasiti vinovati.

"Instanta are in vedere ca inculpatii nu au antecedente penale, cu exceptia inculpatului Gheorghe Stefan (condamnat in dosarul Microsoft- n.red.), ca toti inculpatii au studii superioare, sunt bine integrati in societate, dar si faptul ca sunt persoane publice care au detinut functii importante - inculpatul Hrebenciuc a fost parlamentar, inculpatele Georgescu si Iorga au fost membri ai unei institutii publice, CNA," motiveaza magistratii.

Solicitarea a venit din sfera politicaJudecatorii au avut in vedere si gravitatea rezultatului produs de cei patru: tulburarea insemnata a unei institutii publice care este garantul interesului public in domeniul comunicarii audiovizuale si este autoritate unica de reglementare in domeniul serviciilor media audiovizuale.

"Nu in ultimul rand are in vedere motivul savarsirii infractiunii si scopul urmarit, respectiv solicitarea de a se reveni asupra unei decizii initiale a CNA, de retragere a licentei audiovizuale pentru un post TV, solicitare venita din sfera politica, fara vreo legatura cu activitatea CNA de reglementare si control, de garant al interesului public in domeniul comunicarii audiovizuale.

Prin actiunile inculpatilor scopul urmarit, acela de a reda licenta postului Giga TV a fost realizat, cu incalcarea dispozitiilor legale in vigoare, iar actiunile inculpatilor au vizat un interes particular, politic, fiind ignorat in totalitate interesul public in domeniul comunicarii audiovizuale al carui garant este CNA," conchide instanta.

Functiile publice au atarnat greuPe de alta parte, instanta nu a putut ignora nivelul social in care s-au comis faptele, functiile detinute de inculpati care, ar fi trebuit sa-i determine sa aiba o conduita irepro?abila.

"Aceste aspecte confera inculpatilor circumstante agravante, apreciind ca astfel de functii si pozitii in aparatul de stat sau institutii publice erau in masura sa-i opreasca pe inculpati sa desfasoare activitati de genul celor efectuate, ceea ce denota un grad foarte ridicat de pericol social concret, in cauza fiind infractiuni asimilate coruptiei," precizeaza Tribunalul Bucuresti.

CNA, bun de plataJudecatorii au mai explicat de ce CNA, alaturi de Laura Georgescu, trebuie sa plateasca daune de 30.000 de lei catre doua televizuni (20.000 de lei pentru Antena 3 si 10.000 de lei pentru Nasul TV) care ar fi fost sanctionate pe nedrept.

La data savarsirii infractiunilor, Georgescu detinea functia de membru si presedinte al CNA, actionand in numele si interesul CNA. Chiar daca numirile in calitatea de membru a CNA apartine Parlamentului Romaniei, Tribunalul a retinut ca membrii CNA sunt garanti ai interesului public si nu reprezinta autoritatea care i-a propus (Senatul Romanei, Camera Deputatilor, presedintele Romaniei si Guvernul Romaniei), actionand in numele CNA.

Pe de alta parte, potrivit legii de reglementare si functionare, CNA emite decizii, instructiuni si recomandari si este condus de presedinte.

"Prin urmare, Tribunalul va retine raspunderea CNA pentru faptele inculaptei Georgescu Laura, infractiunile de abuz in serviciu si infractiunea de instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata," concluzioneaza instanta.

InterceptarileDupa cum spuneam, interceptarile telefonice au contat mult in a se stabili vinovatia celor implicati. Trebuie spus ca procurorii DNA au interceptat discutiile in care acestia stabileau intalnirile, dar printre franturi s-a intrezarit si plannul prin care "Pinalti" putea reprimi licenta pentru Giga TV.

In ordine cronologica, discutiile incep cu "Pinalti" care o suna pe Narcisa Iorga, cu care discuta despre situatia din CNA si care-i sugereaza ca ar putea influenta politic votul membrilor CNA pentru a obtine o decizie favorabila.

Tot Narcisa Iorga ii trimite, pe 17 septembrie 2013, si numele membrilor CNA care au votat pentru retragerea licentei postului Giga TV si conexiunile acestora cu mediul politic: "Lorand turos-udmr, monica gubernat -psd, viorel vasile buda-pnl, laura georgescu-pnl, christian mititelu-pnl (incompatibil declarat de ani), cristina trepcea-psd, rasvan popescu-pnl (in conflict de interese declarat de ani)."

Discutiile ajung la HrebenciucIn discutiile telefonice, Iorga ii explica lui "Pinalti" ce membri din CNA pot fi influentati pe linie politica si tot ea ii indica acestuia ca Laura Georgescu ar fi controlata de Viorel Hrebenciuc.

Gheorghe Stefan: Dom'le, acolo cine poa' sa ia decizia la CNA din punct de vedere politic? Cine are... un cuvant de spus?
Narcisa Iorga: Pai... la ... presedinte... Hrebenciuc, din cate am inteles eu.
Gheorghe Stefan: Da.

Narcisa Iorga: Hrebenciuc. M-ati auzit?
Gheorghe Stefan: Da, da, da, da. Gata, am...
Narcisa Iorga: Da? Asa.
Gheorghe Stefan: Da' cei din PNL? Care sunt acolo? Ca doar si ei is nominalizati de... de... uni, altii. Si s-ar putea...
Narcisa Iorga: Pai la... Buda stiu ca e bun prieten cu Silaghi. Cu Ovidiu Silaghi.
Gheorghe Stefan: Da?
Narcisa Iorga: Da.
Gheorghe Stefan: Aha,. Aha, aha, aha. Am inteles. Gata.
Narcisa Iorga: Da.
Gheorghe Stefan: Pentru ca ei fiind acuma PSD-ul cu PNL-ul (cum sunt?) ... s-ar putea sa zicem, unii sa traga hais si unii cea.
Narcisa Iorga: Si unii cea. Da. Da.
Gheorghe Stefan: Dar asta, Laura Georgescu nu-i de-a PNL-ului?
Narcisa Iorga: PSD. Nu.
Gheorghe Stefan: PD?
Narcisa Iorga: PSD. PSD.
Gheorghe Stefan: Aha, aha. Am inteles. Da. Da' ca sa ma documentez eu, sa vad.... Da. Bine.

Faza intalnirilorPotrivit interceptarilor, urmeaza un adevarat maraton telefonic, Pinalti ii suna atat pe Silaghi, cat si Hrebenciuc, cu are stabileste intalniri in Bucuresti. Urmatorul pas, Hrebenciuc o contacteaza pe Laura Georgescu cu care stabileste o intalnire pe 30 septembrie 2013.

Viorel Hrebenciuc: Te pup si eu, Laura! Ma, n-am terminat inca aici! Mai poti sa ma astepti? Ne mai vedem spre doua incolo?
Laura Georgescu: Doamne ajuta! Fac ce spuneti dumneavoastra! Luati-va de o grija, da, da!

O alta discutie are loc cateva ore mai tarziu.

Viorel Hrebenciuc: Cand poti sa vii incoace!
Laura Georgescu: Pai, ma urc in masina si intr-un sfert de ora ar trebui sa fiu la dumneavoastra in birou.
Viorel Hrebenciuc: Bun. Vii ... nu, la doua, vii .... la doua sa fii in birou la domnu' Zgonea.
Laura Georgescu: A.... la doua? Gata, am inteles.
Viorel Hrebenciuc: La Vali Zgonea. Si eu vin aici, da?
Laura Georgescu: Da, da, da. Va multumesc frumos! Multumesc mult!

Trei membri CNA isi schimba voturileLa data de 01 octombrie 2013, are loc sedinta CNA in care se supune votului "contestatia" impotriva deciziei din 17 septembrie 2013, prin care se retrasese licenta postului GIGA TV.
Practic, in "regim de urgenta", o contestatie de o pagina si jumatate, neinsotita de alte documente, este supusa analizei la nici doua saptamani dupa retragerea licentei, decizie executorie din acel moment. Fara ca intre timp sa se schimbe datele existente la momentul retragerii licentei, trei dintre membrii CNA isi schimba votul initial si voteaza in favoarea postului GIGA TV.

Este vorba despre membrii CNA: Rasvan Popescu, Viorel Vasile Buda si Cristina Suhan (fosta Trepcea), cei trei despre care se vorbeste si in dialogurile telefonice interceptate in perioada respectiva, ca fiind cei care ar putea fi influentati politic.

Documentul care a fost ascunsPotrivit acuzatiilor DNA, Laura Georgescu ascunde plenului CNA, in ziua votului, un important document intocmit de compartimetul juridic care atrage atentia asupra problemelor de admisibilitate a contestatiei formulata de postul GIGA TV.

"Actiunile directe de influentare ale inculpatului Hrebenciuc Viorel au vizat-o pe presedinta CNA, inculpata Georgescu Laura care, urmare a solicitarii parlamentarului ce o sustinuse pentru a accede in functia de presedinte al CNA, si-a exercitat necorespunzator atributiile de serviciu, si a influentat in mod negativ corectitudinea votului din data de 1 octombrie 2013, prin ascunderea unui document - punct de vedere al compartimentului juridic care, daca ar fi fost cunoscut de toti membrii, si in special de cei 3 care si-au schimbat votul in raport de decizia initiala din 17.09.2013, nu ar mai fi votat in favoarea postului Giga TV," explica Tribunalul Bucuresti, in motivarea sentintei.

Pe 1 octombrie 2013, Hrebenciuc ii transmitea lui "Pinalti" ca problema acestuia era rezolvata.

Gheorghe Stefan: Nea Vio! A ... doamna aia nu prea, dar ne intalnim, nu prea a fost fair play dar s-a rezolvat, dar o sa ....
Viorel Hrebenciuc: Cum adica n-a fost? In ce sens? Spune-mi exact!
Gheorghe Stefan: A votat impotriva!
Viorel Hrebenciuc: Dar ceilalti au votat cum trebuie?
Gheorghe Stefan: Nu. Doi de la PNL si Cristina de la PSD au fost. Da.
Viorel Hrebenciuc: Si astia au votat impotriva si n-a iesit, cum adica?
Gheorghe Stefan: A iesit, dar calcul ....
Viorel Hrebenciuc: Inseamna ca au manevrat asta ... Uite, o sun sa-mi cer iertare!
Gheorghe Stefan: Asta vreau sa vad! Care e ... treaba, intelegi?
Viorel Hrebenciuc: Da, da, da. O sun acum si-ti spun inapoi imediat!

"Omul are licenta!"Poate cea mai relevanta discutie are loc intre Hrebenciuc si Georgescu, iar sefa CNA ii explica de ce ea si alt membru Monica Gubernat, s-au abtinut, din considerente pe care le va explica, insa transmite ca si-a indeplinit sarcina trasata de parlamentar, iar "omul are licenta". Ea a votat impotriva deoarece tot ea a fost cea care cu doua saptamani inainte initiase retragerea licentei Giga TV.

Viorel Hrebenciuc: Ia zi, Laura! Cum a fost?
Laura Georgescu: I-am dat sase (voturi - nota DNA), eu cu Gubernat ... ne-am abtinut, din considerente pe care o sa vi le explic!
Viorel Hrebenciuc: Am inteles! Am inteles! Perfect!
Laura Georgescu: Omul are licenta!
Viorel Hrebenciuc: Vreau sa-ti dea Dumnezeu sanatate cat imi doresc si mie! Da.
Laura Georgescu: A ... stiti ce se intampla? O sa am nevoie de ajutor! Dar nu pot acum sa va spun.
Viorel Hrebenciuc: Fara problema!
Laura Georgescu: S-au precipitat niste lucruri, ca de aia am si rezolvat altfel...
Viorel Hrebenciuc: Oricand! Oricand! Oricand!
Laura Georgescu: O sa-ndraznesc luni, va suparati pe mine?
Viorel Hrebenciuc: Nu, ma ... ai inebunit la cap? Ce....

Tovarasia PSD- PDLIntr-o alta discutie telefonica din 1 octombrie 2013, Hrebenciuc (PSD) ii explica lui "Pinalti" (PDL) ca nu a fost nicio problema cu modul in care s-a votat deoarece Laura Georgescu "avea controlul la voturi":

Viorel Hrebenciuc: A ... da, e bine, ma! Nu e ... mi-a, o sa, mi-a explicat, e perfect! Stai linistit!
Gheorghe Stefan: Da? Bun!
Viorel Hrebenciuc: Da, da, da ....
Gheorghe Stefan: Da ea a fost contra, stii, la vot.
Viorel Hrebenciuc: Nu, nu, da mi-a explicat! Si avea dreptate, ca avea controlul la voturi! Ne e ... intelegi? Nu, nu ....
Gheorghe Stefan: Bun. Gata, daca e asa e foarte bine! Am zis sa nu fii ... da.
Viorel Hrebenciuc: Nu, nu, nu, nu! Nu, nu, nu m-a mintit deloc! Nu, nu ...

Citeste si: Dosarul Giga TV: Sefa CNA, Narcisa Iorga, Hrebenciuc si "Pinalti", trimisi in judecata (Video)
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 29421 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
MosG1
rank 5
PSD = PNL - aceeasi mizerie.....si TOTI POLITICIENii sunt niste
hoti , banditi , corupti , iar scopul lor este de a se imbogati in scurt timp ....Trebuie sa fii iddiot sa-ti pui SPERANTA in acesti indivizi care au intrat in politica cu scopul precis de a se imbogati ....!
ca fapt divers , nimeni nu a schimbat legile justitiei si nici pedepsele (care sunt derizorii) pentru coruptie deturnare de fonduri etc .....cica , se mai gandesc 😂
fara comment....

https://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_politicieni_rom%C3%A2ni_implica%C8%9Bi_%C3%AEn_scandaluri_publice

https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=politicieni+romani+condamnati+pentru+coruptie&ia=web
lia_stoenescu
rank 5
Cine are interes sa creeze confuzii/ lehamite
in randul electoratului?
.........
Nu as putea niciodata afirma ca PNL este format exclsiv din ingerasi, iar toti cei negri, cu coarne si copite s-au adunat la PSD.

Niciun partid, dar absolut niciunul nu este format exclusiv din ingerasi, diavolul isi baga nasul si, mai ales, coarnele, cornitele sau/ si cozile (si diavolii astia sunt, unii, mai tineri/ mai la inceput de drum si de scolire in ale rautatilor, altii mai mari si ca varsta, si ca pozitie ierarhica) pretutindeni, iar la momentele oportune incepe vanzoleala copitelor.
Ca doar asta este menirea lor.
Sa-si utilizeze cu maximum de eficienta coarnele si copitele.
Varandu-si la inaintare cozile.

Dar concentrare mai mare de negru, de cozi, de coarne si de copite vanjoase ca in PSD nu mai exista in niciun alt partid politic din Romania.
Nu ma obosesc sa explic, cei care au habar de mersul celor 30 de ani de "politica" romaneasca inteleg prea bine.

Orice incercari de a induce opiniei publice ideea ca PSD este egal cu PNL reprezinta, din punctul meu de vedere, fie dovezi de imaturitate, de neintelegere a pericolului real la care conduc afirmatiile iresponsabile, fie etape punctuale ale unui plan malefic de subtiere, de ferfenitare la maxim a scenei politice romanesti.

Isi asuma cineva, raspicat, consecintele acestor acte iresponsabile?
Byga
rank 1
Pare ca z.c a pornit-o cu stângul
Din articolul asta apare lozinca Draga postacilor psd cum ca psd=PNL. Deci avea dreptate malin bot.
lia_stoenescu
rank 5
Mie mi-a atras atentia altceva...
Articolul acesta, plus inca unul aparut dupa miezul noptii, cu Tudorel Toader, sunt semnate de Ionel Stoica, despre care citisem ca ar pleca dimpreuna cu fosta echipa.

Am recitit componenta echipei care si-a luat ramas bun, Ionel Stoica nu se afla printre fostii colegi.

Concluzia: nu au plecat chiar toti jurnalistii Ziare.com.

Vom trai si vom vedea.
wert
rank 5
PSD = PNL - aceeasi mizerie
faptele infractorilor pesedisti si penelisti, buni prieteni de 30 de ani, confirma titlul.

sigur ca ziaristii pot scoate in evidenta unele aspecte sau pot minimaliza altele, dar mafiotii infractori PSD&PNL care isi inchipuie ca toti romanii cinstiti sunt numai buni ca sa ii faca pe ei miliardari nu au cum fi ascunsi la infinit. Si asta chiar PSD&PNL isi dau periodic legi sa-si scape proprii membrii de puscarie.

USR#REZIST
Byga
rank 1
Psd=Gio
Am fost primul care a sezizat ce reacții va produce acest articol in randul postacilor psd. Se grăbesc tovarasii psdisti, au pus mana pe alta reduta a cinstei și intrucat situația e amarnica trag din toate tunurile. In ***and toți romanii cinstiti vor anula apartenența la aceasta filiala a psd care a devenit z.c. Ionel stoica și redactoare șefa sunt noile carnete psd care o fac cu parșivenie.
abecedar
rank 5
Ha ha! La inchisoare cu toata #CiumaRosiePSD care
este prin excelenta partid de mafi0ti cu puscarias conducator Dragnea si multi altii inchisi.

Asteptam sa intre la inchisoare si ILIESCU in dosarul mineriadei si ceilalti 800 de H0TI criminali care au furat MILIARDE de euro din conturile fostei securitati si din fonduri Europene, banii de autostrazi etc etc.
Tot-la-vale
rank 5
PSD = PNL
Păi din multe pdv chiar așa e. De pildă, grupul infractorului Fenechiu din Iași, ale cărui varfuri de lance sunt fostul lui purtător de servietă Alexe, de la Mediu, dar și uslașa Gorghiu (care făcea lobby prin Șparlament pentru Vlasov, doctoranda lui Tudorel Toader care voia inchisoare la domiciliu) sau unii consilieri de la Cotroceni. Recent și-a adus finul, ba chiar și șoferul in posturi de consilieri. Să mai amintim că el+Flutur sunt artizanii vopsirii in "liberal" a pesedistului Mihai Chirica "5 case"? Despre mafia portocalie din PNL (Pinalti, etc, cu Rodica Turcan varf de lance) iar nu mai e cazul să mia amintesc.
Byga
rank 1
Psd = Ciolanu=Viorica= Dragnea= ciordache=nicolice
a=urlando= olguta spaima p=...=
Sunt toți la butoane și au fonduri nelimitate. La vot sa-i scoatem in mlaștina lor imundă.
abecedar
rank 5
Ha ha ha! MosG: postac PSD baga minciuni cum ca
si PNL/USR este aceeasi mizerie. Mare diferenta intre psd pe deoparte si PNL/USR de alta. #JosMafiaRosie

Singurul partid din Romania cu sef PUSCARIAS si toti membrii importanti puscariasi cu dosare penale este PSD = PCR-ul lui Ceausescu cu securistii care l-au tradat si apoi furat tot ce-a reusit sa construiasca.
Comentariu inadecvat
Comentariu inadecvat
gheu
rank 5
Da
Is sigur la bulau? Ori numai Vorbe?
cc_c
rank 2
combinatiile... ii reusiseRA
Nu "reusise"
Tot-la-vale
rank 5
Biata lb română
"a consultat mai multi avocati, juristi, care le-au sfatuit"
"s-a intrezarit si plannul"
"Pinalti ii suna atat pe Silaghi, cat si Hrebenciuc, cu are stabileste intalniri in Bucuresti."

Sunt mai multe asemenea atacuri la ortografia si gramatica limbii romane, semn că, chiar dacă o echipă a plecat, inlocuitorii continuă "tradiția", iar corectorii sunt ca și inexistenți.
cc_c
rank 2
din pacate, da
Nu am citit tot articolul, dar ai dreptate
Si nu inteleg de ce ai impuscat atitea negative..
alfabeta
rank 5
Daca va era dor de sekuristi infiltrati...
"Băieții sistemului cu diplome de la Academia de Informații a SRI au fost promovați foarte rapid in funcții publice, imediat după instalarea Guvernului Orban la conducerea Romaniei. In cazul de față, este vorba despre Bogdan-Cătălin Steriopol care a fost numit membru interimar al Consiliului de Administrație al Rompetrol Rafinare, in locul lui Mihai-Liviu Mihalache, care a renunțat la mandatul său. Intamplare sau nu, acesta este consilier al Monicai Anisie la Ministerul Educației.
Bogdan-Cătălin Steriopol este absolvent al Facultătii de Marketing, din cadrul Universitătii "Artifex", obtinand in 2008 diploma de licentă si calificarea de economist. De asemenea, este masterand al Academiei de Informatii "Mihai Viteazu" Bucuresti.

Principalii actionari ai Rompetrol Rafinare SA sunt KMG International (54,63% – direct si indirect) si statul roman prin Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri (44,7%).

Steriopol, fost impresar de jucători cu zero expertiză in educație și fin al familiei Reghecampf, a ajuns consilierul Monicăi Anisie in Guvernul Orban.
"Sunt aici pentru a clădi viitorul copiilor din Romania", iși explică poziția de consilier fostul impresar și jurnalist Bogdan Steriopol.

Ca mulți dintre cei ajunși in aparatul public in ultimii ani, Steriopol face un master la Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul", facultate a Serviciului Roman de Informații."
becher
rank 5
la cate jafuri a facut
si participat,guzganu merita dus la Targoviste!Am batut din palme 30 de ani,precum alienatii mintali,sa sustinem psd-ul!
Pauperovici
rank 1
Unii nu au batut
iar pentru asta au fost terfeliti, ca tradatori de neam si tara si fascisti, de insasi familiile lor spalate pe creier.
Nu este pedeapsa suficient de cruda la dracii din iad poentru aceste jeguri umane gadea, cristoiu, ciutac, ciuvica, dogar, samd toata banda de hiene scolita la bolsevici.
De ce vreti sa distrugeti psd: ce v-a facut voua psd
De placere...
Alexhaiducu
rank 2
Vrajeala!
https://www.libertatea.ro/stiri/goleac-baluta-mafia-sef-politia-locala-piscina-lider-clanul-sportivilor-3026825
SidneyCratier
rank 1
Nu dispar, tovărășeii ăștia...
Orice le faci, ei tot se lipesc de stat, pinn toate punctele esențiale.
Hrebe să facă...ce? Ievaluări?
Să estimeze el care vorbește prea-prea și care foarte-foarte.
Mai zici că pesedeii-s...opoziție?
O Poziție, una singură. V-o dăm, o luați.
vgabriel2k
rank 5
Pacat ca n-a primit 44 de ani
Zdreanta aia de partid...nu se mai fac ceva canale(Dunare-Siret) in tara asta sa fie trimisa si uitata pe acolo?
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor