Hrebenciuc: Imi pare rau ca am vorbit de flacara violet

Marti, 26 Ianuarie 2010, ora 18:45
3973 citiri
Hrebenciuc: Imi pare rau ca am vorbit de flacara violet
Foto: Antena3

Seful de campanie al lui Mircea Geoana, Viorel Hrebenciuc, regreta ca a adus in atentia opiniei publice deja celebra flacara violet, insa sustine ca tot ce a urmat dupa declaratie sa soc, inclusiv interventiile sotilor Geoana, reprezinta doar "un produs mediatic".

"Eu am zis atunci doar atat: desi stiam ca in ziua de joi Basescu e mai puternic datorita acestei chestiuni (flacara violet, n.red.), am acceptat sa aiba loc confruntarea. Tot ce s-a intamplat pe urma nu-mi apartine, e un produs mediatic.

In niciun caz nu din acest motiv a pierdut Geoana. Mi-a parut rau ca am atins acest subiect pentru ca sunt chestiuni care in general nu se discuta. Dar Geoana n-a pierdut ca a fost o strategie proasta, ci pentru ca alegerile au fost fraudate", a sustinut Viorel Hrebenciuc, la Antena3.

Orice ar fi spus Geoana despre vizita la Vintu era bine, din pacate n-a zis nimic

Legat de vizita "de relaxare" pe care Geoana i-a facut-o lui Sorin Ovidiu Vintu inainte de dezbaterea finala, Hrebenciuc a spus ca seful de campanie nu este obligat sa stie in fiecare secunda unde se afla candidatul sau.

"Seful de campanie nu trebuie sa stea sa-l pazeasca pe candidat. In momentul in care a plecat de la Antena3 (Geoana a participat in seara de dinainte de dezbatere la o emisiune a postului tv citat, n.red.) am crezut ca s-a dus acasa. Avea un program care s-a incheiat atunci, de acolo nu am mai vorbit cu el", a spus liderul PSD.

Cat despre faptul ca Geoana nu a avut niciun fel de raspuns atunci cand a fost confruntat cu prezenta sa acasa la Vintu, Hrebenciuc spune ca presedintele PSD s-a blocat, probabil din cauza emotiilor, insa recunoaste ca orice fel de raspuns ar fi fost preferabil tacerii.

"Nu am o explicatie, se pot intampla atatea chestiuni. A fost un moment in care n-a avut replica. Din nefericire, asta a contat si uite ca toata lumea se leaga de asta. Orice spunea era bine...", a adaugat "emineta cenusie" a social-democratilor.

Despre neasumarea infrangerii: Vreti sa ma sinucid acum?

Hrebenciuc nu se simte singurul vinovat pentru pierderea alegerilor, nici nu-si va da demisia din Parlament si nici nu se va sinucide pentru a spala un pacat pe care nu considera ca-l are.

"Ce ar trebui sa fac acum, sa-mi dau demisia din Parlament, sa ma duc sa ma sinucid? Sa-mi fac harakiri in direct la Antena3? Am avut si eu vina mea, dar cred ca a fost mai mult o vina colectiva", a mai spus Viorel Hrebenciuc.

Mitrea nu conteaza in lupta pentru sefia PSD

Strategul PSD sustine ca atat Mircea Geoana, cat si Cristian Diaconescu si Adrian Nastase au sanse egale la presedintia partidului, insa candidatura lui Miron Mitrea nici nu conteaza, senatorul dorind doar sa obtina o functie de vicepresedinte.

"Toti cei trei, Mircea Geoana, Adrian Nastase, Cristian Diaconescu, sunt persoane onorabile, cu o experienta guvernamentala, o experienta parlamentara si politica deosebite. Mircea Geoana si Cristian Diaconescu sunt in politica de zece ani, Adrian Nastase dublu, deci are o experienta mai mare", a spus Hrebenciuc.

Acesta a precizat ca "Mitrea nu conteaza" in ecuatia presedintiei PSD, el apreciind ca senatorul PSD a facut anuntul privind candidatura la sefia partidului pentru a negocia un post de vicepresedinte si a se retrage apoi din cursa inaintea Congresului.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Viorel Hrebenciuc flacara violet, #Viorel Hrebenciuc sinucidere alegeri, #strateg PSD Viorel Hrebenciuc , #Mircea Geoana