Hrebenciuc: Nici Basescu nu are scor mai mare decat PD-L

Sambata, 01 August 2009, ora 22:30
1599 citiri
Hrebenciuc: Nici Basescu nu are scor mai mare decat PD-L
Foto: Arhiva

Coordonatorul campaniei prezidentiale a PSD, Viorel Hrebenciuc, nu crede ca e importanta carisma pentru functia de presedinte, greutatea functiei prezidentiale constand in alte calitati pe care Geoana le are, dar nu inseamna ca si Sorin Oprescu le are, sustine acesta.

Strategul PSD a mai spus ca nici Adrian Nastase nu ar fi fost un candidat mai bun decat Mircea Geoana la alegerile prezidentiale, pentru ca felul in care este perceput este mai problematic decat "bubele in sine".

Intrebat daca a mai existat vreun candidat la prezidentiale sub scorul partidului in PSD, in ultimii 20 de ani, Hrebenciuc a raspuns ca "nici Traian Basescu nu este peste scorul PD-L". Hrebenciuc sustine ca intr-o confruntare in turul doi cu Geoana, Basescu ar iesi pe locul 2.

"Domnul Basescu scade de o buna perioada de timp, e un lucru recunoscut de toate institutele de sondare, nu numai de Viorel Hrebenciuc", a mai declarat pesedistul la Realitatea Tv.

In aceeasi emisiune, liderul deputatilor PSD a negat ca ar avea vreun conflict cu Miron Mitrea, sustinand ca el este pus "pe pilot automat" cateodata.

#Viorel Hrebenciuc prezidentiale, #Viorel Hrebenciuc Mircea Geoana, #Geoana Basescu sondaje , #Mircea Geoana
Comentarii
O
o maramuresanca... desteptata ...
rank 1
Poza AMOREZAluiBASHICA
AMOREZAluiBASHICA
rank 2
Indiferent de mijloacele folosite Basescu va iesi din Cotroceni pe poarta din dos in toamna.