Hrebenciuc: Tin sa-i amintesc lui Mitrea ca dusmanul nostru e Basescu

Marti, 15 Decembrie 2009, ora 22:18
5607 citiri
Hrebenciuc: Tin sa-i amintesc lui Mitrea ca dusmanul nostru e Basescu

Viorel Hrebenciuc i-a acuzat pe cei care il critica acum pe Mircea Geoana si echipa lui de campanie ca nu ajuta partidul si nici nu au facut-o vreodata.

In opinia lui, liderul PSD nu are niciun motiv sa isi dea demisia deoarece a pierdut la o diferenta foarte mica, iar alegerile au fost fraudate.

Liderul deputatilor PSD i-a criticat in special pe cei din vestitul "grup de la Cluj", despre care spune ca nu stiu cum e sa castige alegerile si chiar i-au ajutat pe democrat-liberali.

"Domnul Rus este expert in pierderea alegerilor. Nu a castigat niciodata alegerile la Cluj. Il rog sa aiba inteligenta sa taca cand e de tacut si sa nu iasa la lumina in momentele grele ale partidului daca chiar tine la partid. Activitatea sa din ultimii ani nu mi-a aratat ca tine la acest partid. (...) Nu au atacat niciodata pe Boc la Cluj si rezultatele s-au vazut", a declarat Viorel Hrebenciuc la Antena 3.

Acesta a respins si acuzatiile lui Miron Mitrea, caruia i-a amintit ca nu Geoana este dusmanul social-democratilor, ci Traian Basescu.

"In 2004, cand Nastase a pierdut alegerile a fost o discutie. Domnul Mitrea dorea presedentia Camerei Deputatilor pentru domnia sa. A acceptat ca Nastase sa devina presedinte, dar a avut o atitudine care ne dadea de gandit tuturor.

Apoi a sarit la beregata lui Geoana. De-a lungul anului nu a facut decat sa vorbeasca impotriva partidului si a avut discursul lui Basescu imnpotriva PSD. Tin sa ii amintesc lui Mitrea ca dusmanul nostru nu e Geoana, ci Basescu", a mai spus liderul PSD.

In ceea ce priveste declaratiile facute de Marian Oprisan dupa ce Geoana a pierdut alegerile, Hrebenciuc a afirmat ca acesta ar fi trebuit sa fie ultimul care sa se planga de relatia pe care a avut-o cu staff-ul de campanie. "Nu ii vad decat manipulati de presedintele Basescu", a conchis liderul deputatilor PSD.

Citeste si:
Bani din elicopter: algoritmul de împărțire a fondurilor din Programul Saligny - RAPORT Expert Forum
Bani din elicopter: algoritmul de împărțire a fondurilor din Programul Saligny - RAPORT Expert Forum
Expert Forum spune că a citit proiectul de ordin de ministru care reglementează normele de aplicare a OUG privind Programul Saligny, iar aspecte esențiale semnalate de ONG nu au fost rezolvate....
Salariul minim ar putea crește cu 8% în acest an. Anunțul premierului Florin Cîțu
Salariul minim ar putea crește cu 8% în acest an. Anunțul premierului Florin Cîțu
Premierul Florin Cîţu a declarat joi, 16 septembrie, că intenţionează să le propună patronatelor o creştere a salariului minim de 8% începând cu 1 noiembrie sau 1 decembrie. "Discutăm...
Sursa: Ziare.com