Surse din PSD anunta ca Hrebenciuc il sustine pe Ponta pentru sefia PSD

Joi, 18 Februarie 2010, ora 17:17
3180 citiri
Surse din PSD anunta ca Hrebenciuc il sustine pe Ponta pentru sefia PSD
Foto: Realitatea Tv

Liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, se numara printre sustinatorii lui Victor Ponta pentru sefia PSD, reusind sa-i atraga acestuia mai multi sustinatori din regiunea Moldovei, care initial il sustineau pe Mircea Geoana, au declarat pentru NewsIn surse social-democrate.

De altfel, vicepresedintele PSD Victor Ponta a declarat joi cand si-a depus oficial candidatura pentru sefia partidului ca a obtinut sprijinul sefului PSD Bistrita, Radu Moldovan, al primarului de Targu Jiu, Florin Carciumaru, dar si al presedintelui Consiliului Judetean Bacau, Dragos Benea. Presedintele CJ Bacau, Dragos Benea, este un apropiat al lui Viorel Hrebenciuc, iar in urma cu cateva saptamani, intr-o inregistrare de la o sedinta a PSD Bacau, Ponta, desi nu anuntase ca va candida, era vazut ca un presedinte bun pentru PSD de mai multi primari din judet.

Diaconescu, parasit de echipa la cateva minute dupa depunerea candidaturii

Desi unele conflicte intre Ponta si Hrebenciuc sunt bine cunoscute, plecarea lui Viorel Hrebenciuc din tabara lui Mircea Geoana nu este o surpriza pentru pesedisti, mai spun sursele citate, care precizeaza ca strategia lui Hrebenciuc este sa nege ca nu il mai sustine pe Geoana.

Victor Ponta declara pe 4 februarie la lucrarile Consiliului National ca nu va candida la o functie de conducere la congresul din 20 februarie, ci abia in 2012 impotriva lui Viorel Hrebenciuc pentru sefia partidului, deoarece vrea ca acesta din urma sa fie si in tabara care pierde. "In 2012 voi candida impotriva domnului Hrebenciuc si vreau ca atunci sa fie in tabara care pierde, nu in cea care castiga", a afirmat Ponta, comentand o declaratie a deputatului ca el este mereu "in tabara castigatoare".

Nastase: Decizia de a ma retrage nu este definitiva

De asemenea, Ponta l-a ironizat recent pe Hrebenciuc ca a pornit isteria din partid pe subiectul flacarii violet. Alte episoade conflictuale intre cei doi s-au inregistrat la inceputul sesiunilor parlamentare, cand Ponta a incercat de cateva ori sa impiedice reconfirmarea lui Hrebenciuc la sefia grupului deputatilor PSD.

In timpul guvernarii minoritare a PNL, Ponta l-a acuzat pe Hrebenciuc ca intretine relatia paguboasa din punct de vedere electoral intre liberali si pesedisti.

PSD Bucuresti a votat pentru sustinerea echipei Geoana-Diaconescu

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Viorel Hrebenciuc sustinte Ponta, #abandona tabara Mircea Geoana , #Mircea Geoana
Comentarii
Poza GuzganRozaliu_vrajitor
GuzganRozaliu_vrajitor
rank 5
Decat "garantat Hrebenciuc", incomparabil mai bine "garantat Vanghelie"! Guzganul este o liftă mult mai spurcată si devastatoare decat Vanghelie. Guzganul este unul din părintii sistemului criminal de care profită acum Vanghelie si alti gangsteri. Ptiu!!!
Poza tudor65
tudor65
rank 5