Hrebenciuc: Apartenenta la independenti nu ajuta, ba chiar incurca rau de tot

Luni, 01 Martie 2010, ora 11:16
3227 citiri
Hrebenciuc: Apartenenta la independenti nu ajuta, ba chiar incurca rau de tot
Foto; Antena3

Fostul sef de campanie al lui Mircea Geoana, Viorel Hrebenciuc, spune ca cei care au plecat din PSD, mai ales Cristian Diaconescu si Marian Sarbu, au plecat spre "necunoscut" si in niciun caz nu ii ajuta apartenenta la grupul independentilor condus de Gabriel Oprea, ba, mai mult, ii incurca.

"Apartenenta la grupul independentilor sau la putere nu ii ajuta, ba chiar ii incurca rau de tot. Cristian Diaconescu si Marian Sarbu au plecat asa... spre necunoscut", a spus Hrebenciuc, la Antena3.

Mai mult, liderul social-democrat sustine ca nici grupul independentilor, nici noul partid pe care acestia vor sa il infiinteze, nu reprezinta un pericol pentru PSD, ci mai degraba pentru UDMR.

"Acest grup al indepedentilor este un pericol real nu pentru PSD, ci pentru UDMR. Acest grup al independentilor are un obiectiv foarte clar: sa obtina o multime de posturi!", a mai spus Hrebenciuc.

Diaconescu a avut o seara chioara

Cat despre plecarea din partid a lui Diaconescu, Hrebenciuc considera ca nu are neaparat legatura cu noua conducere a partidului. El mai sustine ca Diaconescu a aratat o nehotarare foarte mare.

"Cristian Diaconescu este un caz special. A fost extrem de nehotarat si din nefericire a avut o seara chioara, cea de dinaintea plecarii. Nehotararea sa a iesit destul de pregnat in evidenta, si nu avea voie sa arate ca e asa de nehotarat", a mai spus Hrebenciuc.

El a adaugat ca nu e crede "in varianta santajului", vehiculata atat in partid, cat si in afara lui.

Fotbal in timpul Congresului si...flacara violet

Hrebeciuc a dat explicatii si in legatura cu faptul ca a plecat de la Congres pentru a vedea evolutia echipei sale favorite, Steaua.

"E o pasiune a mea. Eu cu judetul Bacau am votat printre primii, si mai aveam de asteptat 7-8 ore. Astfel incat orele acelea de asteptare am preferat sa le petrec in alta parte, nu acolo.

Am vrut si sa sparg legenda care spunea ca sunt tot timpul cel care face lucrurile din umbra si am preferat sa nu ma implic foarte mult in Congres", a explicat Hrebenciuc.

Cum nu se putea sa nu fie intrebat si despre flacara violet, liderul PSD a spus ca, pana la urma, tot raul a fost spre bine, astfel mai multi oameni citind lucrari care tratau ezoterismul.

"Pana la urma e bine, a mai pus si lumea mana pe carte... cei neinitiati", a conchis Hebenciuc.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Viorel Hrebenciuc PSD plecari, #Viorel Hrebenciuc grup independenti, #Viorel Hrebenciuc flacara violet, #Viorel Hrebenciuc Steaua forbal , #PSD
Comentarii
Poza GuzganRozaliu_vrajitor
GuzganRozaliu_vrajitor
rank 5
Secătura a stat tupilat un timp in care cu vaselină grafitată de la Bombonel si-a uns sforile. Acum a iesit iar la produs pe centura politicii securisto-comuniste. Ca maine il aranjează si pe papagalul din locul prostănacului!
Poza neavotantu
neavotantu
rank 2