Hrebenciuc: Mitrea se ascunde dupa fustele sotiei

Marti, 27 Ianuarie 2009, ora 14:22
3909 citiri
Hrebenciuc: Mitrea se ascunde dupa fustele sotiei

Liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, ii transmite, printr-un comunicat, senatorului Miron Mitrea, care il numise cu o zi inainte magar, ca este lamentabil sa te ascunzi dupa fustele sotiei si ca fostul secretar general este un proiect esuat in partid.

Dupa ce luni, Miron Mitrea afirmase intr-un interviu pentru "Gandul" ca Viorel Hrebenciuc este un "magar" pentru ca "s-a luat" de Manuela Mitrea, liderul deputatilor PSD ii transmite fostului secretar general ca este lamentabil ca se ascunde dupa fustele sotiei sale.

"Doresc pe aceasta cale sa-i transmit domnului Miron Mitrea ca o respect prea mult pe sotia sa, doamna Manuela Mitrea, pentru a-mi permite sa fac asemenea aprecieri la adresa dansei. Este lamentabil faptul ca domnul Miron Mitrea se ascunde dupa fustele distinsei sale sotii intr-o chestiune care nu are nici o legatura cu dansa", a declarat Hrebenciuc, pentru NewsIn.

Viorel Hrebenciuc recunoaste apoi, indirect, ca a incercat sa indeparteze efectele unui proiect pe care il numeste "Mitrea-Cotroceni".

"In schimb, cred ca are legatura cu esecul proiectului Mitrea - Cotroceni. La initierea acestui proiect nu am contribuit, dar la esecul lui, da", mai afirma Hrebenciuc.

Mai mult, liderul deputatilor spune ca Mitrea este un proiect al PSD care a esuat. "In alta ordine de idei, constat cu regret faptul ca proiectul PSD-Mitrea, initiat in aprilie 1993 acesta a esuat lamentabil. Motivul este nepotrivirea de caracter si, cum partidul nu poate fi acuzat de lipsa de caracter, cauza cred ca se afla chiar la domnul Miron Mitrea. In ceea ce priveste proiectul PSD - sindicate, acesta va avea in continuare intreaga sustinere a partidului, inclusiv a mea", mai scrie Hrebenciuc.

"Desi vacanta parlamentara este la final, constat ca domnul Miron Mitrea functioneaza inca pe pilot automat. Acolo, departe, in munti, inca nu s-a aflat faptul ca aici la Bucuresti razboiul s-a terminat", se mai arata in comunicatul citat.

Intr-un interviu acordat luni pentru "Gandul", Miron Mitrea spune ca Hrebenciuc e un "magar" pentru ca s-a luat de sotia lui, Manuela. Intrebat de cotidianul "Gandul" daca s-a certat cu Hrebenciuc pentru ca acesta din urma nu a sustinut-o pe Manuela Mitrea pentru sefia comisiei de egalitate de sanse din Camera, Mitrea a declarat: "Viorel e un magar daca a spus treaba asta si chiar vreau sa scrieti asta! Daca a spus asa ceva este un magar! Pana la urma, numai un magar este un barbat care se leaga de sotia altuia cand are probleme.

N-am un conflict personal cu Viorel Hrebenciuc. El a fost puternic impotriva aliantei cu PD-L, vrand sa faca orice pentru a o arunca in aer. Or, in Romania nu puteam permite asa ceva si o sa vedem la un moment dat ca singura solutie politica ca sa putem negocia o situatie, o pozitie financiara buna pentru Romania in perioada urmatoare era cea pe care am adoptat-o Deci n-am un conflict personal cu Viorel, dar, repet, e magar daca a spus asa ceva!. Daca n-a spus, nu e magar".

Potrivit unor surse din PSD, Miron Mitrea ar fi negociat cu Traian Basescu, inainte cu o luna de alegeri, formarea unei coalitii cu PDL. Ulterior, dupa alegeri, PSD a deschis oficial canalele de negociere cu PDL si Traian Basescu, insa Mitrea nu a mai fost cooptat in formula de discutii.

Citeste si:
Eșecul negocierilor de la Vila Lac. Câte ministere a cerut PSD pentru a vota guvernul Ciucă SURSE
Eșecul negocierilor de la Vila Lac. Câte ministere a cerut PSD pentru a vota guvernul Ciucă SURSE
La întâlnirea de la Vila Lac pe tema armistițiului politic, liderii PSD au cerut jumătate din ministere, susțin surse politice. Mai exact, UDMR să ia patru portofolii (cu unul în plus față...
Negocieri în miez de noapte la Vila Lac. Nicolae Ciucă și Florin Cîțu nu s-au înțeles cu liderii PSD SURSE
Negocieri în miez de noapte la Vila Lac. Nicolae Ciucă și Florin Cîțu nu s-au înțeles cu liderii PSD SURSE
O întâlnire secretă între reprezentanți PSD și PNL a avut loc marți seara pentru a discuta soarta guvernului. UPDATE 21.00 Discuțiile de la Vila Lac s-au finalizat fără ca cele două...
Sursa: Ziare.com