Hrebenciuc: Voi candida la sefia PSD in 2012

Duminica, 31 Ianuarie 2010, ora 21:20
2149 citiri
Hrebenciuc: Voi candida la sefia PSD in 2012

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a anuntat duminica seara in premiera ca va candida la sefia PSD la Congresul din 2012.

"Ca sa vedeti ca inca sunt proaspat in politica, va anunt ca imi depun candidatura pentru functia de presedinte al PSD in anul 2012. Dupa doi ani si jumate de travaliu partidul este obosit, ca toate partidele. Acum trebuie sa ne aratam rolul de opozanti pentru ca PSD a fost tot timpul un partid viu. Acum batalia, si nu i-as spune batalia principala, va fi intre Adrian Nastase si Mircea Geoana", a precizat duminica seara liderul PSD la Realitatea Tv.

Nici de aceasta data Viorel Hrebenciuc nu a vrut sa spuna cu cine va vota, dar a recunoscut ca s-a intalnit in weekend cu Mircea Geoana, la vila din Snagov.

"M-am intalnit la Snagov cu Mircea Geoana si cativa colegi. Nu a fost niciun fel de complot, asa cum m-am intalnit cu el m-am intalnit si cu Adrian Nastase. Cand am spus ca o sa fiu cu tabara castigatoare, am spus asta ca sa scap de presiune. Nastase recunoaste ca a gresit in 2000 - 2004 si nu cred ca va mai repeta acele greseli. Si, in plus, in cinci ani s-a schimbat", a mai mentionat fostul sef de campanie al liderului PSD.

Viorel Hrebenciuc a reiterat ideea ca el poate lucra numai in echipa si este necesara interventia colectiva a membrilor PSD care sa gaseasca solutia optima.

"Eu vad o echipa din toti acesti aparent contracandidati. PSD este un partid de centru stanga chiar adevarat", a mai spus deputatul PSD.

Viorel Hrebenciuc a admis ca si Adrian Nastase si Mircea Geoana au pierdut alegerile in aceleasi zone.

"In 2005 - 2009 nu am reusit sa rezolvam problemele cronice din anumite judete. Eu si Liviu Dragnea facem analiza la toate alegerile care au avut loc in acesti patru ani. Nu am avut inca un raspuns pentru Transilvania si s-a vazut la vot. PD-L cu PSD sunt complementare, adica zonele in care unul este mai puternic, celalalt este mai slab. Tot ca greseala de campanie a lui Mircea Geoana a fost vizita la domnu' Vantu cu o seara inainte de seara finala. Eu nu am stiu de ea", a mai precizat acesta.

Viorel Hrebenciuc a spus ca in turul 2 au venit la vot mai mult cu opt sute de mii de romani, fata de primul tur, deoarece au fost "excitati de dezbatere". Din acestia, sase sute de mii au votat cu Traian Basescu, iar restul cu Mircea Geoana.

"Atata timp cat nu am castigat inseamna ca vina imi apartine si mie, dar vom face public raportul cu analiza greselilor din campanie", a mai declarat Hrebenciuc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Viorel Hrebenciuc candida 2012, #candida sefia PSD 2012, #intalnire Hrebenciuc Geoana Snagov , #PSD