Hrebenciuc, despre moartea lui Sechelariu: "Haideti sa va spun un mic secret"

Luni, 18 Februarie 2013, ora 11:56
11629 citiri
Hrebenciuc, despre moartea lui Sechelariu: "Haideti sa va spun un mic secret"

Viorel Hrebenciuc, omul care l-a introdus in fotbal pe Dumitru Sechelariu, dezvaluie ce discutie a avut cu fostul patron al echipei FCM Bacau cu scurt timp inainte ca acesta sa moara.

Aflat pe patul de moarte, Sechelariu se gandea numai la cei 800 de mii de euro pe care Gigi Becali trebuie sa-i dea pentru transferul lui Eugen Baciu.

Sechelariu l-a rugat pe Hrebenciuc sa intervina pe langa Gigi Becali, dar acest lucru nu s-a intamplat.

"Haideti sa va spun un mic secret! Eu nu mai vorbisem de vreo opt ani cu Sechelariu, dar am avut o discutie inainte cu vreo doua, trei zile inainte de a se stinge, am fost si cu el de la Iasi la Bucuresti, am mai pus la punct niste lucruri intre noi. Dar m-a rugat acelasi lucru in povestea cu Baciu, sa intervin ca sa se rezolve aceasta chestiune. Eu m-am intalnit cu Gigi la Amsterdam, la partida cu Ajax, insa nu era momentul pentru o asemenea tema. Nici nu stiu exact care a fost intelegerea intre ei, e o problema pe care nu o stapanesc bine", a spus Viorel Hrebenciuc, intr-un interviu acordat pentru editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Hrebenciuc a vorbit si despre modul in care l-a convins pe Dumitru Sechelariu sa intre in fotbal.

"N-a fost foarte greu sa-l conving, fiindca si el isi dorea mult sa se implice in acest fenomen. Eram atunci prefect de Bacau si stiu ca am purtat cu el o discutie intr-un moment in care clubul intrase intr-un oarecare impas, fiindca nu mai putea fi sustinut de Constar, compania ce gestiona gruparea. I-a placut ideea si a intrat imediat in proiect", a explicat Hrebenciuc.

Dumitru Sechelariu a condus timp de 21 de ani clubul FCM Bacau.

Fostul primar al Bacaului a murit, sambata dimineata, la o clinica din Viena.

C.S.

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
#deces Dumitru Sechelariu, #moarte Dumitru Sechelariu, #Hrebenciuc despre Sechelariu , #stiri Viorel Hrebenciuc