Ipoteza incredibila: Hrebenciuc ii fura Steaua lui Becali?

Luni, 24 Iunie 2013, ora 10:42
5380 citiri
Ipoteza incredibila: Hrebenciuc ii fura Steaua lui Becali?

Gigi Becali isi doreste sa paraseasca Penitenciarul Jilava chiar si pentru scurt timp de teama ca apropiatii sai il vor trada, iar Viorel Hrebenciuc ii va fura clubul Steaua, sustine europarlamentarul Sebastian Bodu.

Fotul sef al ANAF afirma, intr-un interviu acordat pentru editia tiparita a cotidianului ProSport, ca in urma "unei deductii logice" reiese ca Viorel Hrebenciuc doreste sa fure Steaua dupa condamnarea lui Becali.

"Hrebenciuc a fost mereu apropiat de Steaua, nu cunosc gradul de implicare. Steaua e interesanta si ca business pentru ca are palmares, dar si ca modalitate de a-ti face imagine. Iar acest lucru, asociat cu politica, iti confera o mare influenta. Nu mai vorbesc de banii pe care ii atrage, fie din bilete, drepturi tv sau competitii europene. Nu am informatii in plus ca Steaua va intra pe mana lui Hrebenciuc, am facut doar o deductie logica", a spus Bodu.

Din acest motiv, Becali si-ar dori sa iasa pentru scurt timp din Penitenciarul de la Jilava, pentru a putea trece clubul pe numele sau.

"Stiti de ce vrea Gigi Becali sa iasa fie si pentru cateva zile din inchisoare? Doreste sa-si treaca actiunile de la Steaua inapoi pe numele lui! Alt motiv nu are! Cu terenurile... piata e moarta, echipa e cel mai important activ al sau. El trebuia sa dovedeasca motivele pentru care vrea sa fie eliberat. Asta cu afacerile nu tine, de ce? Trebuia sa demonstreze ca intre data condamnarii si data cererii de eliberare a intervenit un eveniment economic care necesita prezenta personala a condamnatului. Nu s-a intamplat un astfel de eveniment, iar actiunile Stelei nu sunt ale lui, deci nu putea sa invoce nimic legat de club. "Finantator" nu e o calitate juridica", a mai spus Bodu.

Potrivit spuselor lui Bodu, Becali s-ar teme ca nepotii sai, adevaratii patroni din acte ai clubului Steaua, l-ar putea trada.

"Presupune persuasiune, problema e ca acei nepoti pot vinde acele actiuni ca sunt ale lor si, cand cineva iti pune niste milioane in brate, nu stii cum reactionezi. De asta ii e frica lui Gigi Becali", a conchis Bodu.

Actionarul majoritar al clubului Steaua este Constantin Geambazi (56%). El este urmat de Vasile Geambazi (37%), Tomaida Badescu (4%) si Marius Ianuli (3%).

In ultima vreme au aparut informatii conform carora familia Hrebenciuc ar sprijini financiar clubul Steaua. In plus, avocatul care a facut dosarul de aparare pentru Steaua la UEFA a sustinut ca a fost angajat de familia Hrebenciuc.

Gigi Becali a formulat recent o cerere prin care solicita sa fie eliberat timp de 24 de ore, in data de 25 iunie, pentru a-si sarbatori ziua de nastere alaturi de familie.

C.S.

Citeste si:
Avocat, despre cererea de azil politic a lui Oprescu în Grecia: ”Cum e posibil să spună că România îl persecută politic?”
Avocat, despre cererea de azil politic a lui Oprescu în Grecia: ”Cum e posibil să spună că România îl persecută politic?”
Avocatul Adrian Cuculis a dat detalii referitoare la cererea controversată a lui Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei, prin care a solicitat azil politic în Grecia. "Cum credeți că este...
Sorin Oprescu surprins în imagini la instanța din Atena. Ce le-a răspuns judecătorilor, întrebat dacă vrea să se întoarcă în România
Sorin Oprescu surprins în imagini la instanța din Atena. Ce le-a răspuns judecătorilor, întrebat dacă vrea să se întoarcă în România
Sorin Oprescu, fost primar al Bucureștiului, rămâne în arest în Grecia până când va fi luată o decizie în privința extrădării în România, unde a fost condamnat la 10 ani de...