Ipoteza incredibila: Hrebenciuc ii fura Steaua lui Becali?

Luni, 24 Iunie 2013, ora 10:42
5501 citiri
Ipoteza incredibila: Hrebenciuc ii fura Steaua lui Becali?
Foto: ProSport

Gigi Becali isi doreste sa paraseasca Penitenciarul Jilava chiar si pentru scurt timp de teama ca apropiatii sai il vor trada, iar Viorel Hrebenciuc ii va fura clubul Steaua, sustine europarlamentarul Sebastian Bodu.

Fotul sef al ANAF afirma, intr-un interviu acordat pentru editia tiparita a cotidianului ProSport, ca in urma "unei deductii logice" reiese ca Viorel Hrebenciuc doreste sa fure Steaua dupa condamnarea lui Becali.

"Hrebenciuc a fost mereu apropiat de Steaua, nu cunosc gradul de implicare. Steaua e interesanta si ca business pentru ca are palmares, dar si ca modalitate de a-ti face imagine. Iar acest lucru, asociat cu politica, iti confera o mare influenta. Nu mai vorbesc de banii pe care ii atrage, fie din bilete, drepturi tv sau competitii europene. Nu am informatii in plus ca Steaua va intra pe mana lui Hrebenciuc, am facut doar o deductie logica", a spus Bodu.

Din acest motiv, Becali si-ar dori sa iasa pentru scurt timp din Penitenciarul de la Jilava, pentru a putea trece clubul pe numele sau.

"Stiti de ce vrea Gigi Becali sa iasa fie si pentru cateva zile din inchisoare? Doreste sa-si treaca actiunile de la Steaua inapoi pe numele lui! Alt motiv nu are! Cu terenurile... piata e moarta, echipa e cel mai important activ al sau. El trebuia sa dovedeasca motivele pentru care vrea sa fie eliberat. Asta cu afacerile nu tine, de ce? Trebuia sa demonstreze ca intre data condamnarii si data cererii de eliberare a intervenit un eveniment economic care necesita prezenta personala a condamnatului. Nu s-a intamplat un astfel de eveniment, iar actiunile Stelei nu sunt ale lui, deci nu putea sa invoce nimic legat de club. "Finantator" nu e o calitate juridica", a mai spus Bodu.

Potrivit spuselor lui Bodu, Becali s-ar teme ca nepotii sai, adevaratii patroni din acte ai clubului Steaua, l-ar putea trada.

"Presupune persuasiune, problema e ca acei nepoti pot vinde acele actiuni ca sunt ale lor si, cand cineva iti pune niste milioane in brate, nu stii cum reactionezi. De asta ii e frica lui Gigi Becali", a conchis Bodu.

Actionarul majoritar al clubului Steaua este Constantin Geambazi (56%). El este urmat de Vasile Geambazi (37%), Tomaida Badescu (4%) si Marius Ianuli (3%).

In ultima vreme au aparut informatii conform carora familia Hrebenciuc ar sprijini financiar clubul Steaua. In plus, avocatul care a facut dosarul de aparare pentru Steaua la UEFA a sustinut ca a fost angajat de familia Hrebenciuc.

Gigi Becali a formulat recent o cerere prin care solicita sa fie eliberat timp de 24 de ore, in data de 25 iunie, pentru a-si sarbatori ziua de nastere alaturi de familie.

C.S.

Eveniment Quarterly Report

Cazul Cherecheș ar putea grăbi achiziționarea brățărilor electronice pentru persoanele cercetate: ”Costurile pentru prinderea lui au fost majore”
Cazul Cherecheș ar putea grăbi achiziționarea brățărilor electronice pentru persoanele cercetate: ”Costurile pentru prinderea lui au fost majore”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anunțat vineri seară, 1 decembrie, că a solicitat în şedinţa de guvern achiziţionarea de brăţări pentru persoanele cercetate de autorităţile statului,...
Ce îl supără cel mai mult pe liderul PSD la actuala coaliție cu PNL: ”Mai aveam puţin şi închideam țara”
Ce îl supără cel mai mult pe liderul PSD la actuala coaliție cu PNL: ”Mai aveam puţin şi închideam țara”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 1 decembrie, că România avea nevoie de stabilitate în momentul în care s-a format actuala coaliţie de guvernare, cu cei din PNL. ”În momentul...
#Viorel Hrebenciuc Steaua, #Gigi becali Steaua, #Viorel Hrebenciuc patron Steaua , #stiri Viorel Hrebenciuc