Ziare.com
Home > Personalitati > Viorel Matei
Viorel Matei
Producatorii agricoli, nemultumiti de ajutorul de minimis: Nu este echitabil!

Miercuri, 19 Septembrie 2012, ora 22:37

Producatorii agricoli, nemultumiti de ajutorul de minimis: Nu este echitabil!

Viorel Matei / stiri Viorel Matei

Ajutorul de minimis, oferit de autoritati fermierilor, nu este echitabil, potrivit presedintelui Federatiei Nationale a producatorilor Agricoli din Romania, Viorel Matei. "Niciuna dintre masurile propuse de Guvern nu a fost pusa in aplicare. Ajutorul de minimis nu este echitabil pentru nu s-a facut diferenta intre cel care a fost calamitat si cel care nu a fost calamitat," a declarat reprezentantul producatorilor, pentru Business24. Potrivit lui Viorel Matei, masurile Guvernului ar trebui fie diferentiate pe zone geografice. "La ora actuala, realitatea este alta. Sunt zone unde a fost o calamitate totala, sunt zone unde productia este normala si chiar peste productia anului trecut. Nu este normal ca un fermier care detine pana la 10 hectare sa primeasca pana la 1.000 de lei si a fost calamitat 100% sau 70% iar un fermier care nu a avut calamitate primeste aceeasi suma. Este o masura mai mult politica", a adaugat ...

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Viorel Matei, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Viorel Matei
Viorel Matei
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Viorel Matei, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor