Napoli a plecat, Viorel Moldovan e noul antrenor al Brasovului

Luni, 27 Iulie 2009, ora 17:53
1505 citiri
Napoli a plecat, Viorel Moldovan e noul antrenor al Brasovului

Doar 20 de zile a rezistat Nicolo Napoli pe banca tehnica a celor de la FC Brasov, tehnicianul italian fiind inlocuit, luni, cu Viorel Moldovan.

Cu 5 zile inaite de debutul noului sezon al Ligii I, conducatorii "stegarilor" au decis ca este necesara o schimbare de antrenor, in ciuda perioadei scurte pe care Napoli a avut-o la dispozitie.

Astfel, fostul antrenor al celor de la FC Vaslui, Viorel Moldovan, va conduce Brasovul in urmatoarele doua campionate, informatia fiind confirmata si de site-ul oficial al clubului de la poalele Tampei.

Fostul atacant al echipei nationale se afla deja la Brasov iar de la ora 18.00 va conduce primul antrenament in calitate de antrenor principal al galben-negrilor.

"Am incheiat colaborarea astazi cu Nicolo Napoli datorita unor probleme familiale pe care le-avut el in Italia. Napoli ne-a spus inca de la prima discutie ca s-ar putea sa aiba ceva probleme personale si am inceput pregatrile sub acest aspect. Incepind de astazi Viorel Moldovan este, pentru 2 ani, noul antrenor al FC Brasov", a explicat Dinu Gheorghe, citat de Prosport.

Nicolo Napoli nu a reusit sa pregateasca echipa in nicio partida oficiala, singurele meciuri cu italianul pe banca fiind cele amicale. FC Brasov a efectuat un stagiu de pregatire in Austria obtinand doua victorii (7-1 cu Zamalek si 2-0 cu selectionata Emiratelor Arabe Unite-Under 20) si o infrangere (0-2 cu Sochaux)

M.D.

#nicolo napoli, #Moldovan antrenor Brasov, #schimbare antrenor Brasov , #FC Brasov