Numirea lui Viorel Moldovan ca președinte la Rapid, analizată de Florin Prunea: ”Are relații în Elveția și Franța”

Joi, 13 Iunie 2024, ora 19:21
1375 citiri
Numirea lui Viorel Moldovan ca președinte la Rapid, analizată de Florin Prunea: ”Are relații în Elveția și Franța”

După ce Marian Iancu, fostul patron al lui Poli Timișoara l-a avertizat pe Viorel Moldovan să nu cedeze intereselor comerciale și Florin Prunea, fost internațional român, a analizat instalarea lui la Rapid.

Prunea spune că este un rol potrivit pentru fostul său coleg de la prima reprezentativă a României dar îi cere să fie atent.

”Așa cum îl cunosc eu, eu cred că Vio (n.r. Viorel Moldovan) e potrivit pentru postul ăsta. E un jucător care a plâns pentru Rapid. Este un început pentru el. Are imagine.

Știe să vorbească. Știe și fotbal, atenție! Are relații în Elveția și Franța. Cred că cei de la Rapid au cântărit și au decis foarte bine, când s-au gândit să îl aducă la Rapid”, a spus Florin Prunea, potrivit DigiSport.

Viorel Moldovan spune că după experiențele de jucător, director sportiv și antrenor postul de președinte i se potrivește.

"Este o onoare pentru mine să mă întorc la Rapid, acum din postura de președinte. Am trăit experiențele de jucător, director sportiv și antrenor. Acum, mă aflu în fața unei noi provocări, poate cea mai mare. Am trăit vremuri frumoase, dar și vremuri grele la Rapid. Îmi amintesc cum era totul când am plecat și ce am găsit acum, după 10 ani de zile.

Consider că important este în primul rând să simți și să dai totul pentru echipă. Fără să par lipsit de modestie, eu cred că am dat totul pentru Rapid atât ca jucător, cât și ca antrenor. Am făcut-o pentru că așa am simțit și așa sunt construit ca om. Acum, la început de drum, un drum greu și plin de provocări, țin să aduc și mulțumiri. Le mulțumesc și acționarilor, domnilor Șucu și Angelescu, pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și stabilitatea financiară pe care mi-au prezentat-o.

Toate lucrurile s-au precipitat extrem de repede după prima discuție cu domnul Șucu. Nu am stat foarte prea mult pe gânduri. Aveam un alt plan programat încă de acum un an de zile, dar lucrurile au fost date la o parte și, în momentul de față, mă interesează doar Rapid București", a declarat Viorel Moldovan la prima conferință de presă de după numirea sa ca președinte.

Dan Petrescu a prefațat meciul Rapid - CFR Cluj: ”În Giulești e foarte greu”
Dan Petrescu a prefațat meciul Rapid - CFR Cluj: ”În Giulești e foarte greu”
Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la o partidă grea cu Rapid, toate meciurile disputate pe stadionul Giuleşti fiind...
Neil Lennon nu a uitat întâlnirile cu Dan Petrescu din Cupele Europene: ”E foarte inteligent”
Neil Lennon nu a uitat întâlnirile cu Dan Petrescu din Cupele Europene: ”E foarte inteligent”
Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Neil Lennon, a declarat, vineri seara, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la multe dueluri fizice în meciul cu CFR Cluj de sâmbătă, însă...
#Viorel Moldovan, #sucu, #Rapid , #stiri fotbal
  1. Obiectivul FR Tenis de la Paris: ”Poate fi îndeplinit de orice sportivă”
  2. Hansi Flick și-a îndeplinit visul când a semnat cu Barcelona
  3. Decizie radicală luată de Gigi Becali: ”Mi-e milă” VIDEO
  4. Fotbalistul supranumit ”Jackie Chan” se plânge de rasism
  5. Rafael Nadal s-a calificat în finala de la Bastad
  6. Petrolul a mai făcut un transfer. Pe Ilie Oană ajunge un fotbalist de 21 de ani
  7. Brigadă din Ungaria la meciul FCSB - Maccabi Tel Aviv
  8. Dennis Man poate pleca de la Parma. Anunțul impresarului
  9. Alexander Zverev s-a calificat în semifinalele turneului ATP de la Hamburg
  10. Stefanos Tsitsipas, în semifinale la Gstaad